REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
26° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Cum arată și ce vârstă are soția lui Robbie Williams. S-a măritat cu el ca să-i salveze viaţa

Cum arată și ce vârstă are soția lui Robbie Williams. S-a măritat cu el ca să-i salveze viaţa

A.F. 22 august 2023 | 00:00 1083

Ayda Field, soția lui Robbie Williams, pare să fie un înger coborât pe pământ. Artistul spune că dacă nu o cunoștea, acum nu mai era în viață.

Cum arata si ce varsta are sotia lui Robbie Williams. S-a maritat cu el ca sa-i salveze viataRobbie Williams

Până să o cunoască pe Ayda, Robbie Williams nu mai intrase vreodată într-un supermarket. Ea l-a scăpat de dependenţa de droguri şi i-a schimbat viaţa dominată de haos.

Deși știa bine în ce se bagă, Ayda nu a renunțat. Dincolo de dragoste, intuiţia ei a funcţionat perfect. Când a acceptat să fie soţia lui Robbie Williams a ştiut că viaţa cu un star nu va fi deloc ușoară.

Ayda i-a salvat viața lui Robbie Williams

Dar, totodată a știut că Robbie Wiliams avea mare nevoie de ajutor. Nu doar că l-a ajutat, a făcut mai mult: i-a salvat viaţa. L-a scăpat de haos şi a făcut ordine.

Sunt căsătoriți de 13 ani, ea reușind să trezează din „morți” un Robbie Williams care părea a fi pierdut cu totdeauna. E greu cu el, niciodată nu va fi un tip normal. Chiar el recunoaşte: „Dacă mă laşi singur, sunt în stare să stric tot”. 

A trecut prin două tratamente de dezintoxicare, crede în extratereştri (e convins că a văzut câţiva), suferă de agorafobie, anxietate, depresie, este dependent de mâncare, e somnambul și așa mai departe. E un tip tare complicat, cu multe chichiţe, ca mulţi oameni.

Cum arata si ce varsta are sotia lui Robbie Williams. S-a maritat cu el ca sa-i salveze viataAyda Field, Robbie Wiliams, sursa foto: Getty

Ayda sau momentul în care viața i-a mai dat o șansă lui Robbie Williams

Norocul lui a apărut atunci când a cunoscut-o pe Ayda. Atunci, Robbie Williams era o epavă. Acum, nu mai consumă droguri și este, cine ar fi crezut, un familist convins.

Ayda este o actriţă şi model de origine turco-americană cu câteva apariţii episodice în televiziune şi nu s-a remarcat vreodată în domeniul muzical.

Este e născută la Los Angeles, iar mama sa, Gwen, este producătoare de film. A fost colegă de clasă cu actorul Jake Gyllenhaal. După ce a studiat Dreptul şi contabilitatea, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768