REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.3° Constanța Vin., 6 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6844
17.3° Constanța Vineri, 6 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6844
 

Cum au acționat forțele de ordine, pe perioada minivacanței de Rusalii! Video

Cum au acționat forțele de ordine, pe perioada minivacanței de Rusalii! Video

G. B., A. V., D. I. 25 iunie 2024 | 12:42 449

Reprezentanții structurilor M.A.I. din județul Constanța au organizat marți 25 iunie a.c.,  o conferință de presă prin care au transmis ce măsuri au fost luate și rezultatele obținute în minivacanța prilejuită de Sărbătoarea Rusaliilor. 

Cum au actionat fortele de ordine, pe perioada minivacantei de Rusalii! Video

Declarațiile de presă au avut loc pe faleza Stațiunii Mamaia, lângă sediul Poliției Stațiunii Mamaia.

În minivacanța de Rusalii peste 300 de polițiști IPJ folosind aprox 150 de autospeciale și 15 radare au acționat zilnic pentru desfășurarea traficului în siguranță. Au intervenit la 865 de evenimente, 778 fiind semnalate prin 112 și au avut peste 200 de acțiuni pentru asigurarea ordinii și siguranței publice. Au fost verificate peste 2900 de vehicule. Polițiștii au constatat 1358 de contravenții cu sancțiuni de peste 700,000 lei. Au fost scoși din trafic reprezentând un pericol 104 șoferi și s-au reținut permisele de conducere pentru viteză sau consum de substanțe și alcool. Au fost oprite 67 de vehicule care nu prezentau siguranță pentru drumurile publice.  S-au depistat 4 persoane urmărite la nivel național. În perioada următoare marcată de deschiderea sezonului estival, efectivele IPJ sunt pregătite pentru a asigura siguranța cetățenilor. ” a transmis Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța. 

Cum au actionat fortele de ordine, pe perioada minivacantei de Rusalii! VideoOlimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța 

 ”În perioada rusaliilor cele 5 puncte de trecere ale frontiere din Constanța au fost tranzitate de mii de persoane. Cel mai aglomerat punct a fost Vama Veche. Au fost folosite stații mobile de control, timpul de așteptare cel mai ridicat a fost de aproximativ 50 de minute. S-a acordat o atenție sportivă situațiilor cu minori implicați pentru a preîntâmpina situații neplăcute. Mulțumim participanților la trafic!”, a declarat comisarul Andrei Ene.

 

Cum au actionat fortele de ordine, pe perioada minivacantei de Rusalii! VideoComsiarul Andrei Ene

Peste 550 de jandarmi au fost la datorie. Astfel încât cetățenii aflați pe raza județului Constanța să se poată bucura de vreme și de activități. Datorită mobilizarea unui dispozitiv important în strada, jandarmeria nu s a confruntat cu situații grave. Pentru a preveni escaladarea unor situații tensionate, jandarmii au fost nevoiți să aplice și sancțiuni contravenționale. Jandarmeria le mulțumește tuturor cetățenilor.”, a transmis maior Cosmin Neagu, purtător de cuvânt IJJ Constanța.

Cum au actionat fortele de ordine, pe perioada minivacantei de Rusalii! Videomaior Cosmin Neagu, purtător de cuvânt IJJ Constanța

În perioada 21-24 pompierii militari au executat 512 misiuni, 219 fiind pentru primul ajutor. Pompierii militari au fost solicitați pentru incendii, au intervenit la 16 accidente rutiere, 17 victima fiind transportate la spital, iar 1 victima a fost declarată decedată. Pe linia prevenirii situațiilor de urgență a au executat 12 controale, 78 de sancțiuni.”a spus locotenent Anamaria Stoica.

Cum au actionat fortele de ordine, pe perioada minivacantei de Rusalii! Videolocotenent Anamaria Stoica  

Datele centralizate arată faptul ca nu s au produs incidente deosebite: 3 infracțiuni pentru droguri, 1 infracțiune privind folosirea de obiecte periculoase, 11 amenzi pentru încălcarea normelor de conviețuire. 18 avertismente la legea 61.Au avut în atenție locurile de risc, cele aglomerate.”, a  zis Vlad Mugureanu, comandant detașament la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța.

Cum au actionat fortele de ordine, pe perioada minivacantei de Rusalii! VideoVlad Mugureanu, comandant detașament la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța

În perioada rusaliilor specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice. Participanții la festivaluri au beneficiat de informații de specialitate, 17 persoane au fost consiliate și au primit informații. A început vacanța școlară și reamintim părinților să fie atenți la copiii lor, să acorde atenție anturajului lor și să comunice deschis și eficient cu aceștia. Adolescenții care se confruntă cu consumul de droguri pot accesa programul Safe Space 116111 - telefonul copilului.”, a transmis Comisarul Irina Manolache.

Cum au actionat fortele de ordine, pe perioada minivacantei de Rusalii! VideoComisarul Irina Manolache

Video 1:

Video 2:

Video 3:

Video 4:

Video 5:

Video 6:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar au lipsit cu desavarsire !
3
0
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos -~--> use.my/arctrum
0
1

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279