REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Cum au apărut Oana Zăvoranu și Alex Ashraf după ce s-a zvonit că divorțează

Cum au apărut Oana Zăvoranu și Alex Ashraf după ce s-a zvonit că divorțează

A.F. 9 mai 2023 | 00:00 1110

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt împreună chiar și după ce s-a zvonit că divorțează. Paparazzi i-au surprins pe cei doi recent, la un restaurant din București, în compania unor prieteni.

Cum au aparut Oana Zavoranu si Alex Ashraf dupa ce s-a zvonit ca divorteazaOana Zăvoranu și Alex Ashraf

De mai multe luni au apărut speculații cum că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf ar divorța după o căsnicie ce durează deja de șapte ani. Nu au mai apărut împreună, nu au mai acordat interviuri până acum, când Spynews i-a surprins la un restaurant din București.

De curând, Oana și Alex Ashraf au luat masa împreună la un local de fițe. Nu au fost singuri, câțiva prieteni i-au însoțit la ieșirea în oraș. Totodată, soțul vedetei a făcut și un gest neașteptat pentru ea, după ce au plecat din restaurant s-au îndreptat către mașina lor din parcare, iar el i-a deschis ușa, scrie Spynews.

Cum au aparut Oana Zavoranu si Alex Ashraf dupa ce s-a zvonit ca divorteaza

„Pot alege să mă bag în pat cu cine simte sufletul și inima mea”

Acum câteva săptămâni, vestea că Oana Zăvoranu, în vârstă de 49 de ani, și Alex Ashraf sunt la un pas de divorț i-a luat pe toți prin surprindere, mai ales că au apărut informații cum că bărbatul ar avea deja altă relație cu o altă femeie.
Citeşte întreaga ştire: Cum au apărut Oana Zăvoranu și Alex Ashraf după ce s-a zvonit că divorțează. Gestul făcut de soțul vedetei a atras atenția.

Cum au aparut Oana Zavoranu si Alex Ashraf dupa ce s-a zvonit ca divorteaza

 

Vedeta nu a dat prea multe detalii despre această situație, însă a transmis un mesaj pentru cei care o urmăresc. Vedeta a precizat că atunci când va avea ceva de zis cu referire la schimbările din viața ei, nu va aștepta nicio secundă să fie întrebată de nimeni.

„Nu pot închide gura lumii, care trăiește viața mea mai mult decât pe a ei. Dar pot alege să trăiesc fix așa cum vreau și în continuare să mă bag în pat cu cine simte sufletul și inima mea, fără să mă prostituez la propriu și la figurat. Eu nu m-am prostituat în viața mea. Asta face diferența”, este o parte a mesajului scris de Oana pe Instagram.

Cum au aparut Oana Zavoranu si Alex Ashraf dupa ce s-a zvonit ca divorteaza

„Nu vorbesc cu presa”

Oana Zăvoranu a reacționat acum ceva vreme și după ce s-a spus că soțul ei, Alex Ashraf, a plecat de acasă și are deja o altă relație. Actrița neagă că ar exista probleme în căsnicia ei. Alex Ashraf a fost filmat în compania unei domnișoare misterioase cu luni în urmă.

Cei doi au luat masa în oraș, apoi soțul Oanei Zăvoranu ar fi înnoptat la ea, iar a doua zi dimineața ar fi ieșit să-i plimbe câinii, potrivit Spynews.ro. Contactat de jurnaliștii de la publicația mai sus-menționată, soțul vedetei nu a vrut să comenteze imaginile apărute în presă.

„Nu vorbesc cu presa! N-am nicio declarație de dat, lăsați-mă cu articolele voastre! Încercați să dați știri mai bune și după vorbim, nu știri proaste și articole idioate, atunci vom vorbi. Mai dați în continuare, hai la revedere”. La scurt timp după ce s-a vorbit despre separarea lui Alex Ashraf de Oana Zăvoranu, cei doi au fost surprinși împreună, în mașină, timp în care vedeta își săruta soțul.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt căsătoriți din 2016, iar nașii de cununie sunt omul de afaceri Silviu Prigoană și partenera lui, Mihaela, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768