REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Cum au petrecut VEDETELE noaptea dintre ani!

Cum au petrecut VEDETELE noaptea dintre ani!

Replica API 2 ianuarie 2022 | 21:53 2071

Vedetele din showbizul românesc și-au luat ,,Adio!” de la 2021 și au pășit încrezători și plini de speranță spre noul an. Dacă de Crăciun au preferat să rămână pe meleagurile românești, petrecerea de Revelion au petrecut-o în țările exotice. Thailanda, Maldive sau Kenya, sunt doar câteva destinații preferate de vedete. Au fost și artiști care au avut concerte în noaptea dintre ani.

Destinațiile exotice, preferatele vedetelor

Laura Cosoi, soțul acesteia, dar și cele 2 copile ale cuplului, și-au petrecut noaptea dintre ani în Thailanda, la plajă. Vedeta a postat un mesaj și pentru fanii acesteia: ;Când am vizitat prima oară Thailanda, cu fix 14 ani în urmă, mi s-a parut că experiența simțurilor era la cota cea mai intensă, era atât de diferit de tot ce trăisem până atunci, am fost atât de copleșită de frumusețea și taina locului că nu am putut să vorbesc două zile! Acum vorbesc că nu am încotro, dar și scriu, ca să rămână în jurnal fiecare pagina a zilelor trăite aici!Thailanda, ultima zi din anul 2021”, a scris aceasta.

Și Dana Rogoz a fost în Thailanda alături de soț și cei doi copii, Lia și Vlad. “Sunt recunoscătoare pentru anul 2021 și aștept cu entuziasm să văd ce îmi oferă viața în 2022.”, spune Dana Rogoz.

Asistenta TV, Daniela Crudu a sărbătorit începerea noului an în Kenya. Aceasta a âmpărtășit cu fanii ei ceea ce a făcut de Revelion.

Și Ramona Olaru a ales să petrească peste granite. Asistenta TV a petrecut Revelionul în Zanzibar, alături de noul său iubit, Cătălin Cazacu.

Adela Popescu, Radu Vâlcan și cei trei copii ai cuplului au petrecut Revelionul în Dubai.“Revelion fancy la Dubai. Vă îmbrățișăm! Să vină un an bun care să vă îndeplinească toate dorintele”, a scris Adela Popescu.

Și constănțeanca Alexandra Stan a petrecut trecerea dintre ani departe de România. Artista s-a distrat alături de câțiva prieteni apropiați într-un club din Egipt.

Cântăreții au susținut concerte, în noaptea dintre ani

Artiștii consacrați ai României au petrecut ultima noapte a anului pe scenă, alături de public. Inna și Alina Eremia au avut concert în Craiova. Andreea Bănică a încântat publicul din Călărași, apoi a petrecut alături de soțul său și câțiva prieteni.

Și Andreea Bălan, Mira sau Vlăduța Lupău au ales să-și petreacă ultima noapte din an alături de public.

Simona Halep s-a antrenat pentru competiția de la Melbourne

Constănțeanca Simona Halep a petrecut sfârșitul anului 2021 în Australia, unde s-a pregătit pentru startul noului sezon. Halep a făcut Revelionul 2022 la Melbourne, alături de echipa ei și de jucătoarele Irina Bara și Alexandra Cadanțu.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca cateii la poarta 9
2
0
SUNTETI ZERO BARAT LA COMENTARII.TOATE MASARSISTELE CARE SOOOG PWLLA AU AJUNS VEDETE.INCHIDETI IN PLMEA REDACTIA
2
1
daniela crudu in ce pozitie a petrecut revelionul ?
6
0
daniela crudu vedeta ? a fost o boarfa de club si atat .
8
0
De asta nu puteam sa dorm, nu stiam unde a petrecut Dana Sloboz revelionul.
9
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303