REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
20.5° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Cum au reușit anchetatorii să dea de urma unui tâlhar care a amenințat victima că o taie!

Cum au reușit anchetatorii să dea de urma unui tâlhar care a amenințat victima că o taie!

Replica API 22 februarie 2022 | 22:41 1065

Ismail Tamer este cunoscut cu antecedente penale. A stat în închisoare și la două luni după eliberare a recidivat. Nu are loc de muncă, nu are venituri, așa că și-a continuat activitatea infracțională. Într-o stație de autobuz a amenințat o persoană că o taie pentru a-i da bunurile. S-a ales cu un telefon, pe care l-a vândut în Piața Griviței. Apoi, cumpărătorul l-a amanetat pe numele unui prieten. Astfel, totul părea că duce la o îngreunare anchetei. Însă nu a fost deloc așa. Oamenii legii au interceptat telefonul, au ajuns la fiecare persoană în parte, ajungând și la inculpat. Acesta a fost acum condamnat la 7 ani de închisoare.

Ismail Tamer a ajuns, din nou, după gratii. Nu este o noutate pentru el, a mai fost condamnat, în mai multe dosare, pentru tâlhării și furturi. Ultima pedeapsă a fost de 6 ani. A fost eliberat condiționat și, nici după două luni, a recidivat. A mers într-o stație de autobuz din municipiul Constanța (2-43), a acostat un tânăr, căruia i-a spus să-i dea bunurile ce le are asupra sa că, de nu, îl taie. Victima i-a dat un telefon mobil marca Huawei. Ismail Tamer a mers în Piața Griviței și l-a vândut. Cumpărătorul s-a folosit de bun o scurtă perioadă de timp, după care a mers să-l amaneteze. Cum nu avea cartea de identitate asupra sa, a apelat la un prieten.

Oamenii legii au dat de infractor, pas cu pas

Chiar dacă părea să fie o anchetă grea, oamenii legii au luat totul pas cu pas. Au interceptat telefonul și așa au ajuns la persoana care a cumpărat bunul și la cea care l-a amanetat. Apoi, cu ajutorul planșelor fotografice au dat de inculpat.

Acesta nu a dat declarații în fața anchetatorilor, însă, în instanță, și-a recunoscut fapta. A fost condamnat la 3 ani de închisoare, însă, cum fapta a fost săvârșită în recidividă postexecutorie, pedeapsa finală a fost de 7 ani în regim de detenție. Decizia a fost dată de Judecătoria Constanța, pe 16.09.2021. Decizia nu a fost definitivă, iar în februarie s-a judecat apelul, care a fost respins.

Astfel, Ismail Tamer a ajuns, din nou, la închisoare.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303