REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Cum au reușit băieții de la Talisman să transforme o pană de curent într-o seară de neuitat?! Video

Cum au reușit băieții de la Talisman să transforme o pană de curent într-o seară de neuitat?! Video

A.F. 24 iulie 2024 | 00:00 291

Trupa Talisman a uimit publicul la ultimul lor concert, în Bucovina. Cum au reușit băieții să transforme o pană de curent într-o seară de neuitat?!

Cum au reusit baietii de la Talisman sa transforme o pana de curent intr-o seara de neuitat?! Video

Serile trecute, pe o scenă în aer liber, în Bucovina, Talisman era pregătită să ofere un spectacol memorabil fanilor adunați în număr mare să-i vadă pe Alin Oprea și trupa lui. 

Entuziasmul era la cote maxime, iar energia din piață promitea un eveniment de neuitat. 

Însă, cum uneori imprevizibilul își face apariția în cele mai neașteptate momente, concertul a fost brusc întrerupt de o pană de curent. Sunetul s-a oprit, sistemul de lumini s-a stins și un val de nemulțumire a cuprins mulțimea.

Cum au reusit baietii de la Talisman sa transforme o pana de curent intr-o seara de neuitat?! Video

Ce a făcut Alin Oprea când s-a trezit fără curent, pe scenă?!

Alin Oprea a povestit ce idee salvatoare a avut în acea seară, când toată lumea a crezut că băieții vor abandona cântarea, scrie click.ro.

„În acel moment de criză, când totul părea pierdut, am avut o idee inspirată care avea să schimbe cursul serii. 

Am decis să cobor de pe scenă și să mă îndrept spre public, dorind să mențin legătura cu fanii noștri”, a povestit Alin Oprea, solistul trupei Talisman.

Cum au reusit baietii de la Talisman sa transforme o pana de curent intr-o seara de neuitat?! Video

Băieții au cântat live, la rece, ca pe vremuri, la Cenacul Flacăra 

Chitaristul formației, intuitiv și dornic să susțină această inițiativă, l-a urmat și el imediat pe Alin Oprea cu o chitară acustică. Fără microfoane, fără amplificare și fără orchestrație, băieții au început să cânte live, la rece, în mijlocul mulțimii.

Gestul artiștilor a fost primit cu entuziasm de public. Mulțimea, inițial surprinsă de situație, a început să se alăture artiștilor cântând împreună cu ei hit-urile trupei Talisman. 

Pe măsură ce melodiile răsunau în aer liber, atmosfera s-a transformat radical. Ceea ce părea un dezastru iminent a devenit o experiență colectivă de neuitat.

„Vocea mea, acompaniată doar de sunetul pur al chitării acustice, a fost amplificată de corul impresionant al mulțimii. 

Oamenii cântau la unison, creând un sentiment unic de susținere și comuniune care a transformat piața într-o mare de voci unite”, a explicat Alin Oprea. 

Această improvizație le-a amintit băieților de vremurile Cenaclului Flacăra, perioadă care le-a înfrumusețat copilăria și care a rămas adânc întipărită în inimile lor.

Concertul a demonstrat încă o dată că muzica trupei Talisman nu are granițe de vârstă

Pe lângă acest moment special, concertul a demonstrat încă o dată că muzica trupei Talisman nu are granițe de vârstă. Melodiile trupei sunt o punte peste timp, conectând generații și aducând împreună oameni din diverse medii.

„Oamenii pentru care cântăm nu sunt un simplu public, ei sunt prietenii noștri de suflet, cărora le datorăm întreaga carieră. 

Atmosfera de unitate și căldură sufletească din acea seară le va rămâne pentru totdeauna în suflet, demonstrând încă o dată puterea muzicii de a uni oamenii”, a mai spus Alin Oprea.

La finalul evenimentului, băieții au primit și o diplomă din partea primarului localității, care i-a felicitat astfel pentru inițiativa lor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365