REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Cum au sărbătorit Betty Vișănescu și soțul ei de Valentine's Day

Cum au sărbătorit Betty Vișănescu și soțul ei de Valentine's Day

Valentina CAMARA 16 februarie 2023 | 00:00 320

Betty Vișănescu și soțul ei, Cătălin Vișănescu, au ajuns să sărbătorească Valentine's Day cu o masă în oraș, fără să-și propună. Când a realizat cum s-au așezat lucrurile, fiica lui Forin Salam le-a împărtășit urmăritorilor ei din online cum petrec ea și soțul ei această zi și a vrut să afle ce fac aceștia.

Cum au sarbatorit Betty Visanescu si sotul ei de Valentine's Day

În timp ce alte vedete aleg să nu sărbătorească Ziua Îndrăgostiților și unii își planifică din timp cine romantice, Betty Vișănescu și soțul ei au ajuns, fără să-și propună în mod special, să ia masa în doi în oraș. Artista le-a împărtășit fanilor ei cum se desfășoară lucrurile în cazul lor și a fost curioasă ce se întâmplă în cazul altora.

Astfel, fiica lui Florin Salam a arătat în ce context se află ea alături de Cătălin și apoi i-a întrebat pe urmăritorii ei de pe Instagram cum au ales ei să sărbătorească Valentine's Day, oferindu-le și câteva variante.

„Având în vedere că este Ziua Îndrăgostiților, vreau să vă urez ”la mulți ani”, cred că așa se spune. Noi avem treabă și nu știu cum se face că fix de Ziua Îndrăgostiților am ieșit și noi, fără să vrem, la o masă împreună. (...) Mâncăm ceva, am venit să cumpărăm ceva și apoi fugim repede la repetiții. (...) Vreau să știu cum vă petreceți voi această zi minunată. De exemplu, alți sunt în vacanțe, alții sunt în mall, ca noi, alții stau în casă și se uită la Netflix ....& Chill ...”, a transmis Betty Vișănescu pe InstaStories.

În luna ianuarie, Betty și soțul ei au sărbătorit 8 ani de când sunt împreună. Cei doi au trei ani de căsnicie și sunt părinții unui băiețel de 4 ani.

„Soțul meu mi-a adus niște flori foarte frumoase, pentru că astăzi facem 8 ani de relație. La mulți ani și ție! Te iubesc!”, a spus fiica lui Florin Salam pe InstaStory, în data de 6 ianuarie, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303