REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cum era așteptată Nicki Minaj în culisele festivalului Saga?!

Cum era așteptată Nicki Minaj în culisele festivalului Saga?!

Andreea VLAICU 12 iulie 2024 | 00:00 239

Nicki Minaj le-a dat o cruntă lovitură fanilor ei din România, dar și organizatorilor festivalului SAGA, atunci când, brusc, a anunțat că nu mai vine în România. Deși semnase un contract gras, vestita cântăreață a renunțat, motivul invocat fiind protestele anunțate din capitala noastră.

Cum era asteptata Nicki Minaj in culisele festivalului Saga?!Nicki Minaj

O echipă de 91 de oameni stă în jurul lui Nicki Minaj, atunci când vedeta participă la evenimente. Armata de oameni care lucrează pentru ea, ca totul să fie perfect, și-a făcut planurile pentru festivalul Saga, de la București, acolo unde Nicki urma să urce pe scenă. 40 au venit cu o zi înainte și au rezolvat toate cele necesare vedetei, urmând ca restul să ajungă la București odată cu rapperița născută în Trinidad Tobago. Doar că totul a fost anulat, printr-o rapidă postare a cântăreței pe rețelele de socializare, cu trei ore înainte de marele concert.

Cum o așteptau organizatorii SAGA pe Nicki Minaj

Ce era în culise? O mașină de spălat pe care chiar Nicki Minaj a trimis-o, printre multe alte lucruri, iar un bărbat de culoare din echipa ei s-a ocupat de hainele vedetei, pe care le-a spălat și apoi le-a pus la uscat (Imaginile le puteți vedea în galeria foto a articolului). Am pătruns, apoi, în ”apartamentul” celei pentru care oamenii s-au înghesuit la spectacol dar au luat țeapă. Pizza, cola, apă plată, cafea, biscuiți, dulciuri! Dar și un pachet de pamperși și un lego! Tot ce-ți trece prin cap! Toate într-un colț al camerei care era ”echilibrată” cu o canapea, televizor, o masă de sticlă, ”ornamentată” cu o vază plină cu trandafiri.

Cum era asteptata Nicki Minaj in culisele festivalului Saga?!

Nicki Minaj și-a luat banii, dar va trebui să plătească daune pentru că a absentat

Amintim că Nicki Minaj nu s-a mai prezentat la concertul de la festivalul SAGA, anunțând asta printr-o postare, spre dezamăgirea fanilor. Ea a invocat motive de securitate, cum ar fi protestele din România.

Cum era asteptata Nicki Minaj in culisele festivalului Saga?!

„Din motive de îngrijorare pentru siguranța mea și a echipei noastre, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România din această seară din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți cu altă ocazie. Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul securității în acest moment nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin. Sunt foarte încântată să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival”, a scris Nicki Minaj, pe Instagram.

Să mai spunem că absența de la festivalul Saga o va costa scump pe Nicki Minaj. Sursele au dezvăluit că onorariul ei ar fi fost de aproximativ 1,5 milioane de euro, bani intrați în conturile ei în trei tranșe, dar acum ea va trebui să plătească daune de cel puțin două ori mai mult decât ar fi câștigat dacă urca pe scenă, conform cancan.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510