REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
31.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cum explică Boloș că a propus un frizer la oficiul pentru jocuri de noroc: Nu am citit CV-ul

Cum explică Boloș că a propus un frizer la oficiul pentru jocuri de noroc: Nu am citit CV-ul

A.F. 3 aprilie 2024 | 20:50 1257

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, cel care a făcut propunerea de numire a lui Cristian Pascu - „hairstylistul vedetelor” - la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), recunoaște că nici măcar nu i-a citit CV-ul și că recomandarea a venit de la partid, de la PNL. „Nu eu am inventat mecanismul prin care se fac numirile”, se apără Boloș.

Cum explica Bolos ca a propus un frizer la oficiul pentru jocuri de noroc: Nu am citit CV-ul Marcel Boloș

Cristian Pascu, „hairstylistul vedetelor” a fost numit luni în funcția de vicepreședinte al Oficiului Jocurilor de Noroc, prin decizia premierului Marcel Ciolacu.

Marcel Boloș a comentat această numire spunând că „toate propunerile pentru funcțiile de demnitate publică vin așa. Am spus că nu cunosc persoana și nu am toate elementele necesare să mă pronunț asupra unui lucru pe care nu îl știu. Trebuie să văd ce tip de activitate are”.

„Acuma nu de fiecare dată, fiecare ministru ar trebui să ia respectivele CV-uri și să spună că este sau nu este de acord. Eu știu așa, că performanța poți să o apreciezi după ce ai intrat în activitate și dacă acolo ai o activitate...”, a mai spus ministrul Finanțelor.

„Ce ar însemna ca miniștrii să dea concurs pentru ocuparea funcțiilor de demnitate publică, ar fi caraghios. E o asumare a celor care decid de la nivelul coaliției”, a declarat Marcel Boloș.

Ministrul consideră că „performanțele” sunt importante, nu CV-ul.

„Haideți să ne uităm la performanțele pe care le va avea în activitate și responsabilitățile care îi vor fi încredințate și după aceea să ne pronunțăm. Dacă performanțele îi vor fi slabe, atunci desigur că propunerea de revocare va fi deîndată”, a mai spus Boloș.

Cristian-Gabriel Pascu a fost numit luni în funcția de vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, instituție care se ocupă de controlarea și sancționarea operatorilor din acest domeniu.

Cristi Pascu, așa cum este cunoscut în lumea vedetelor, are o diplomă de coafor și e administratorul mai multor saloane de înfrumusețare. Acesta a fost consilier local PNL la Sector 6.

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) reglementează și arbitrează piața jocurilor de noroc și a pariurilor online, o piață estimată la câteva miliarde de euro anual.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde apar acesti indivizi!? Cum se trag unii pe altii! Cum nu le place lor munca, dar le place a vorbi si a bate apa in piua! Si pe langa faptul ca sunt total inutili societatii, sunt foarte utili pentru ei ! Adica fac tot posibilul de a se inavuti! Peste masura! Daca ar exista duhul lui Vlad Tepes, in realitate , ca sa le infiga cate un par in dos! Asa din senin! La o conferinta de presa , sa se trezeasca cu ceva tare!
2
0
Pai de asta merge tara asta asa p***t ca impune partidul si numeste partidul pe functii si se fac legi fara cap
7
1
La groapa cu lei cu Bolos asta... o mizerie de om! Ca majoritaea din politica
6
1
bolos cum cum a ajuns din popa cu vrajeala ieftina de tara ministru de finante, il recomanda vocea si talentul
14
1
Dar pe Bolos nu-l dam afara? Zambaretul incompetent.
13
2
Pentru performanțele ce le va avea, și sigur nu le va avea pentru ca e pus politic, toți sunt puși așa, a cotizat și trebuie să mănâncă și gura lui ceva de la stat să-și acopere gaura din buzunar
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510