REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Cum face mișto BOLT de clienți: taxă pe conversații politice și administrative

Cum face mișto BOLT de clienți: taxă pe conversații politice și administrative

Replica API 26 februarie 2022 | 00:35 10482

Românul se pricepe la toate! Când vine vorba de politică, fotbal și, mai nou, sănătate, toți suntem specialiști. De psihologie nu mai vorbim. Discuțiile devin interminabile, de multe ori ajungându-se la spirite încinse. Însă, iată că șoferul unui autovehicul înscris în ridesharing a avut o idee cât se poate de originală, percepând taxă pe conversații. Chiar dacă, cel mai probabil, taxele sunt percepute în spirit de glumă, cert este că oamenii nu prea mai îndrăznesc să se aventureze în conversații.

Chiar dacă, de cele mai multe ori, clienții se plâng de faptul că taximetriștii vorbesc foarte mult, acest fenomen de ”logoree” luând amploare și în rândul conducătorilor auto care au trecut pe ridesharing, iată că situația poate sta și invers. Ajuns, cel mai probabil, la saturație, un astfel de conducător auto, ce rulează în Constanța, fiind vorba de Bolt, a decis să afișeze în vehicul niște mesaje care aduc la cunoștința clienților că se percep taxe pentru conversații.

Chiar dacă mesajul, probabil, că are rolul de a fi amuzant, cert este că oamenii nu prea mai au curaj să se aventureze în discuții pentru a afla dacă se percep sau nu acele taxe.

Astfel, conducătorul auto și-a asigurat liniștea psihică și, astfel, reușește să smulgă și un zâmbet din partea clienților.

Prin urmare, iată care sunt temele preferate de discuție ale constănțenilor, că doar respectivul conducător auto s-a inspirat din situațiile prin care a trecut.

Primul banc este gratis. O glumă extra costă 5 lei. Starea vremii ajunge la 2 lei, pe când o discuție despre problemele Constanței, de genul: ”Au spart ăștia toate străzile” costă 3 lei.

Dacă discuția este despre fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, și cât de bine arăta orașul pe vremea lui, ei bine, trebuie să scoți din buzunar 10 lei.

Ăștia din Guvern ie (greșeală intenționată – n.r.) corupți” – 5 lei

Merge treaba cu Bolt-ul ăsta?” – 5 lei

Teme fiziologice – 10 lei

Terapie de cuplu / parteneri despărțiți– 15 lei

Teme religioase – 10 lei

Ăștia vor să ne omoare cu vaccinul” – 20 de lei

Pot să mă conectez la blutut (greșeală intenționată), boss?” – 30 de lei

Da’ pă telefon pot să ascult manele, boss?” – 30 de lei

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai vrem bolt!SCUMP
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768