REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cum i-a interzis, de fapt, Alex Dobrescu Cristinei Cioran să nu mai apară alături de fiica lor la TV

Cum i-a interzis, de fapt, Alex Dobrescu Cristinei Cioran să nu mai apară alături de fiica lor la TV

Valentina CAMARA 29 decembrie 2022 | 00:00 734

Nu cu mult timp în urmă, Cristina Cioran a declarat că fostul partener de viață, Alex Dobrescu, nu-i mai permite să meargă cu fiica lor la emisiuni TV. Fanii și-au dorit să afle mai multe detalii despre acest aspect, așa că vedeta de televiziune a făcut o serie de noi declarații, explicând cu exactitate cum s-a petrecut totul.

Mai precis, blondina susține că în urmă cu ceva timp, aceasta i-a cerut permisiunea fostului partener să meargă alături de fiica lor într-o emisiune de televiziune, iar acesta nu și-a dat acordul, motiv pentru care de atunci, vedeta nu mai abordează acest subiect cu tatăl fetiței lor.

”S-a întâmplat o dată, la o emisiune de la un alt post de televiziune, să îmi doresc să fiu cu cea mică și într-adevăr, tatăl ei să nu își dea acordul. Ulterior, nici măcar nu am mai încercat. Am refuzat invitația de a merge cu fetița, tocmai pentru a nu îi cere acordul și nu a primi un răspuns negativ.(...) Nu știu ce o să fie, pentru că fostul meu partener își schimbă atitudinea de la o zi la alta.

Așadar, nu știu. E în funcție de cum se trezește, cred, sau cum se culcă. Nu știu! Nu știu ce are de gând. E comic pentru mulți. Și dacă nu eram implicată în povestea asta, mă amuzam teribil, recunosc.”, a declarat Cristina Cioran, pentru un post TV.

Se gândește sau nu Cristina Cioran la o împăcare cu Alex Dobrescu

Ei bine, întrebată dacă se gândește sau nu la o împăcare cu designer-ul Alex Dobrescu, Cristina Cioran a făcut o serie de declarații și despre acest subiect, în stilul caracteristic, cu simțul umorului cunoscut de către toți fanii, spunând că niciodată nu spune niciodată.

Cu toate acestea, cât despre situația dintre ea și tatăl fiicei ei, vedeta de televiziune susține că nu mai există cale de împăcare, căci totul s-a stricat între ei și, după părerea sa, nimic nu mai poate fi reparat.

”Să știi că niciodată în viața asta nu am spus niciodată. Pe mine mă interesează prezentul și viitorul apropiat. Habar nu am! S-au împăcat Jenifer Lopez cu Ben Affleck. Glumim, desigur. Nu, nu e cazul, nu avem ce să refacem. S-a stricat atât de tare încât nu există nimic de refăcut, nimic.”, a mai spus Cristina Cioran, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand va "prajeati" impreuna, inclusiv cand erai gravida, era bine, nu-i asa? Cand te-ai cuplat cu el nu stiai ca era un fost pusc@rias, dr0gat si se ardea in bostan? Nu stiai ce teroare i-a dat fostei familii? Stiai da' ti-a placut si tie cu prafurile si pastilele astuia. Acum, spala-te pe cap cu el.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510