REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
27.4° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Cum îi merge lui Rică Răducanu afacerea din Neptun: Lumea vine la noi, că e mai ieftină mâncarea

Cum îi merge lui Rică Răducanu afacerea din Neptun: Lumea vine la noi, că e mai ieftină mâncarea

Victor ROTARU 19 iulie 2024 | 00:00 379

Sezonul estival a debutat cu dreptul, în primul weekend din această vară peste 70.000 de turiști au ajuns pe litoral, vremea fiind una de excepție. De atunci și până acum, căldura nu a mai părăsit țara noastră, fiind emise rând pe rând mai multe coduri de avertizare pentru caniculă. Cu toate acestea, se pare că terasa lui Rică Răducanu, fostul mare portar al Rapidului, nu e prea frecventată de turiști acesta declarând pentru Replica faptul că „Nu e lume. Fotbalul e la fel ca terasa mea”.

Cum ii merge lui Rica Raducanu afacerea din Neptun: Lumea vine la noi, ca e mai ieftina mancarea

Rică Răducanu deține o terasă la Neptun și se pare că până acum acesta nu a văzut prea mulți turiști la față. Cu toate că a deschis terasa încă de la 1 iunie, prăvălia nu i-a adus câștiguri pe măsura muncii depuse. „Nu e lume! Lumea vine la prânz la noi că e mai ieftin și e bună mâncarea. Din două terase să zic că am 30 de oameni. Nu e lume. Fotbalul e la fel ca terasa mea. Nu mai avem nici fotbal, nici nimic“, spune Răducanu. Și, pentru că tot a adus vorba despre fotbal, fostul portar a declarat: „Eu cel mai mult mă bucur pentru România că ne-am calificat și noi la Euro. Am făcut față, pentru România este foarte bine, mai ales Germania care ne făcea furăcioși, e bine, am participat. Eu m-aș bucura să participăm mereu, și la Mondiale, mai știe lumea de noi“, a transmis Rică Răducanu pentru Replica.  

Rică Răducanu: Și dacă eram invitat, trebuia să stai bine... că altfel erai suspendat o etapă

Rică Răducanu nu a fost invitat la nunta lui Ianis Hagi, însă nu este supărat: „Cine să mă invite? Nu mă invită Rapidul, nu mă invită Naționala. Ce să caut eu la nunta lui Ianis? Cinstit zic. Hai că mă știa Gică, am fost antrenor cu Lucescu cu portarii la Națională, ne-am calificat, dar pe Ianis nu l-am apucat. Dacă mergeam, 2 dansuri le jucam de al naibii, chiar dacă mă dureau picioarele. Nu știu dacă se gândea el să mă invite pe mine, ce rost avea? Și dacă eram invitat, trebuia să stai bine... că altfel erai suspendat o etapă. Dansam de îi spărgeam. Toată viața mea mi-a plăcut să zică lumea, «dă-l naiba că e bun», chiar dacă am fost portar și am luat goluri.

Cum ii merge lui Rica Raducanu afacerea din Neptun: Lumea vine la noi, ca e mai ieftina mancarea

Cine este Rică Răducanu

Rică Răducanu (78 de ani) este o legendă a Rapidului, club pentru care a jucat timp de 10 sezoane, în perioada 1965 - 1975. Retras din activitate în anul 1982, Răducanu a evoluat de-a lungul carierei pentru formații precum Rapid București, Sportul Studențesc, Steaua București, CSM Reșița, Minaur și Rocar. Totodată, este primul portar din istorie prins în offside, reușind și 7 goluri în întreaga carieră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde nu e lume ? In terasele tale poate ... Ia verifica daca mai gasesti un loc dd parcare de la saturn la olimp .... Poate trebuie sa umbli la pret sau calitatea serviciilor.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712