REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley?

Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley?

Valentina CAMARA 22 februarie 2023 | 00:00 748

Smiley și Gina Pistol sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste, iar în urmă cu doi ani au devenit părinți pentru prima dată.

Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley?

Încă de când a venit pe lume, micuța Josephine se asigură că fiecare zi din viața celor două vedete este cea mai frumoasă. Recent, frumoasa prezentatoare TV a dezvăluit cum anume a reușit să îl cucerească pe artist.

Cu ce preparat l-a impresionat Gina Pistol pe Smiley la prima lor întâlnire?

Gina Pistol este una dintre cele mai sincere vedete de la noi din țară și nu a ezitat niciodată să povestească despre povestea de dragoste pe care o are cu Smiley. Invitată la un podcast, prezentatoarea TV a mărturisit că la începutul relației, ea și celebrul artist vorbeau prin mesaje, iar ea îi trimitea tot feluri de mesaje pentru a-l face să râdă. La un moment dat aceasta i-a trimis partenerului său o poză în care mânca gomboți, iar acestuia i s-a făcut poftă.

Astfel, odată venită la București, vedeta s-a apucat să prepare desertul, iar rezultatul a fost atât de bun încât cântărețul nu a mai plecat de la ea timp de câteva ore.

„Eu sunt foarte sinceră și Andrei (n.r. Smiley) mă mai ceartă câteodată. Noi, la început, vorbeam prin mesaje, îi trimiteam bancuri, meme-uri, îl făceam să râdă, așa l-am agățat. Eu mâncam într-o zi gomboți și m-a întrebat el ce fac. Și i-am trimis o poză. Și îmi zice: «Ce poftă am, ce aș mânca». Și i-am zis că îi fac, când mă întorc în București. Și am zis că gata, l-am agățat. I-am făcut gomboți, pentru prima dată, dar mi-au ieșit atât de buni. A stat vreo trei ore la mine atunci ”, a declarat Gina Pistol în podcast.

Lucrul care l-a pus pe Smiley recent pe gânduri

Smiley este foarte activ pe rețelele de socializare, iar în urmă nu cu mult timp, acesta a postat un videoclip pe platforma Tik Tok, în care mărturisea că îi plac foarte mult clătitele. Cu toate acestea, artistul a pus o întrebare care a stârnit zeci de comentarii, care mai de care mai amuzante.

„Vreau să vă mărturisesc că mie îmi plac foarte mult clătitele, dar abia astăzi mi-a picat fisa. De ce le zice, mă, clătite? Le clătește cineva înainte să le mâncăm că nu înțeleg”, a spus Smiley, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fata a fost mult mai insistenta si spre norocul ei mai avea 2 ovule viabile pe jgheab, ceea ce nu a fost valabil pentru andreiuta raicu care la fel a intins trei sferturi de bucuresti smekeri cu bani si la sfarsit a ramas cu buzele umflate.
0
0
cu toate gaurile din dotare
1
0
raspunsul meu la intrebarea din titlu: i-a s**t-o profesionist. am ghicit ?!?
3
0
multe vapoare trec si nici o urma nu lasa.
5
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303