REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.8° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.8° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Cum le va recompensa Ion Țiriac pe fetele de la 8+1, după medalia de aur de la JO

Cum le va recompensa Ion Țiriac pe fetele de la 8+1, după medalia de aur de la JO

Virgil STOIAN 4 august 2024 | 00:00 489

Sâmbătă, România a reușit să cucerească a treia medalie de aur de la această ediție a Jocurilor Olimpice, după ce echipajul feminin de 8+1 a câștigat finala ”probei-regină” din canotaj, în fața Canadei și a Marii Britanii.

Cum le va recompensa Ion tiriac pe fetele de la 8+1, dupa medalia de aur de la JOIon Țiriac

Echipajul nostru, format din Maria Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş și Victoria Ştefania Petreanu, a adus astfel primul aur după 20 de ani pentru România la 8+1 feminin.

Încă nouă mașini pe lista lui Țiriac

Așadar, pe lista de premiere a lui Ion Țiriac s-au adăugat nouă nume noi, care reprezintă câteva sute de mii de euro în plus de plătit pentru fostul mare tenismen.

Bineînțeles, prin vocea fiului său, Alexandru Ion Țiriac, fusese anunțat că fiecare român care cucerește aurul la Jocurile Olimpice va primi o mașină din partea fundației fostului mare tenismen.

Cum le va recompensa Ion tiriac pe fetele de la 8+1, dupa medalia de aur de la JOEchipajul de 8+1

”Ca un gest de apreciere şi mândrie față de sportivii noștri, Fundația Țiriac face un pas în față prin care să răsplătească 'comorile' locale cu un premiu. Munca lor grea şi mândria pe care ne-au adus-o tuturor românilor sunt uriaşe.

iecare dintre sportivii care vor câştiga la Jocurile Olimpice o medalie de aur va primi ultimul model de limuzină electrică (n.r. Hyundai) Iqoniq 5”, a scris Alexandru Ion Ţiriac, pe Instagram, în urmă cu mai multe zile.
50.000 de euro, prețul unui Hyundai Iqoniq 5.

Cum le va recompensa Ion tiriac pe fetele de la 8+1, dupa medalia de aur de la JOMașina oferită ca premiu

La reprezentanțe, un Hyundai Iqoniq 5 are un preț mediu de aproximativ 50.000 de euro. Totuși, cum Ion Țiriac distribuie mașina prin Țiriac Auto, acesta o poate obține la un preț ceva mai scăzut.

Chiar și așa, premierea sportivilor români îl va costa pe fostul tenismen câteva sute de mii de euro, având în vedere medaliile obținute până acum.

David Popovici a fost primul care a cucerit medalia de aur, apoi a urmat echipajul de dublu vâsle masculin, format din Andrei Cornea și Marian Enache, și nu în ultimul rând cel de 8+1 feminin.

În acest context, Țiriac va avea de oferit sportivilor, în total, 12 mașini, care ar fi costat, în mod normal, 600.000 de euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui sa senpise pe pewmiul makeedonului asta imputit. E un jeg ordinar
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768