REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cum s-a îmbogățit, într-un an, un director din Primăria Mangalia cu 5 apartamente și un teren!

Cum s-a îmbogățit, într-un an, un director din Primăria Mangalia cu 5 apartamente și un teren!

Mirela PASCAL 19 septembrie 2023 | 00:00 7726

În timp ce unii funcționari abia își duc traiul de pe o zi pe alta, cu alții soarta a fost mai blândă. Nu stau în baza salariului de la stat și au grijă să-și îngroașe veniturile și din alte surse. Bravo lor! Atâta timp cât o fac cinstit... Însă, surprinzător este modul în care reușesc să-și mărească averea într-un timp relativ scurt... și din salariul de bugetar. De exemplu, o angajată din Primăria Mangalia s-a îmbogățit, anul trecut, cu nu mai puțin de 5 imobile, dar nu ne spune modul de dobândire! Oare de ce?

Cum s-a imbogatit, intr-un an, un director din Primaria Mangalia cu 5 apartamente si un teren!
Adriana Căpraru este șefa Direcţiei Management Fiscal şi Control Venituri din Primăria Mangalia. Până anul trecut, avea, ca tot omul, o casă însă, din 2022, femeia s-a îmbogățit cu 6 imobile.

Cum s-a imbogatit, intr-un an, un director din Primaria Mangalia cu 5 apartamente si un teren!

Vorbim despre 5 apartamente și un teren de 362 mp, toate în Limanu. Căpraru nu specifică în declarația de avere modul dobândire, pot fi donație, moștenire sau, în același timp, pot fi cumpărate. Deși, ne vine greu să credem că poate face asemenea achiziții din salariul de 6.000 de lei, pe care-l încasează anual.

Cum s-a imbogatit, intr-un an, un director din Primaria Mangalia cu 5 apartamente si un teren!
De precizat că Adriana Căpraru este și membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Mangalia și una din favoritele primarului Cristian Radu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Panorama mare este la spital și japcara sefa Ana în primarie, ea este doar un bun slujitor a ciufulit sa-si pună și ea o tita...etc
2
1
mai mari sau mai mici din tara asta este un mare mister ptr toata lumea in frunte cu anaful care habar nu are pe ce lume e si nici nu este lasat sa afle de legislatie in primul rand dar si dezorganizare corutie lipsa de profesionalism etc iar asta indiferent de oamenii de la stat sau din privat; 5 apartamente in limanu nu mi se pare chiar o mare avere ca doar nu e clujul sau constanta; daca tot v-ati obosit sa-i dati atentie ce valoare de piata au ?
2
1
Dacă știe meserie ...
1
0
Asane noi o vrem pe mumătaaaaaaa
2
2
Popescule, daca tii atat cu ea, nu vrei sa te f*t pe tine, in loc sa o f*t pe ea
4
3
Ce este unica putoare pocnitoare"siefa" de la control fisc care face asa ceva? Isi impart confiscarile intre ei altfel pe salariu nu iti poti lua intr-un an atatea apartamente dintr-un salariu.Managementul si controlul trece prima data la matracuca siefa.Nu este singura boarfa siefa de la finante fisc control ce a furat acolo este mizilic.Vedeti ce apartamente au si altii din Constanta nu numai de la fisc,control,executori,curtea de conturi, judecatori,avocati ,medici primari.Saracii amarati oare cat impozit platesc la stat? Multi dintre ei nu platesc nici impozit la stat unii sunt scutiti si neamul lor.
8
2
Se vede cata cultura aveti...5 apartamente in Limanu de 12.48mp...e casa ei apartamentata. Sunt altii cu averi mari, nu a*****a care ajuta pe oricine poate. Urat din partea voastra sa comentati asa si urat din partea celor de la Replica, niste analfabeti. a*****a e un om cum rar intalnesti, pacat ca e jignita pe nedrept.
5
8
Prea sf ….mi-e greu sa cred ca a cumpărat intr-un an 6 proprietăți….ceva e greșit aici!
7
3
Pentru Carmen. Problema nu este ca duduia asta face parte din plasa de paianjen a primarului mangaliot ci ca suntezi mushte dastea cu sutele care va batezi sa ajungeti in plasa aia de paianjen pe melodia aia "cucurucucu",poate tu esti o fata cinstita si dezinteresata dar luat in procente sunt mai multe dornice de inavutzire si trai bun decat cele cinstite,din pacate asta este situatzia in toata Romania nu doar in Mangalia.
11
2
Face c****a e meseriasa
10
0
Daca tot publicati ceva veniti cu cu argumente/ dovezi? In Limanu stiu ca este un singur amarat de bloc...asta daca nu s-a construit ceva din 2020 de cand am fost eu ultima data in zona....
10
4
chiar merita fata, arat f bine , e dotata cu tot ce trebuie, numai , kreier ,, nu are? bahh
11
6
ce fac institutiile statului de drept?nu controleaza?a inceput urmarirea?
15
2
Bai papagalilor….a mutat virgula si in loc de 129 de mp a pus 12,9 ca sa mancati voi c***t….ca vezi doamne saraca e cinstita si nu si permite nai mult de 12mp
11
3
Damen este o sita ciuruita ptr stat,OGNEF DAN EGMOND executa sistematic drenaj de bani din conturile companiei,in momentul de fata este o ancheta interna si totodata sa modificat sistemul de aprobare al platilor dar asta nu ajuta prea mult ptr ca sunt contractele cu firmele fostului sef de aprovizionare din Damen Galati in derulare prin care se scurg bani cu nemiluita.Totodata anumite institutii au colectat,documentat si analizat un probatoriu solid,se asteapta acceptul ptr declansarea actiuni....
14
0
Ce limitati sunteti. Nu vedeti ca este casa dezmembrata. Cum sa ai apartament de 12,90 mp? Ati sarit pe fata repede.
13
11
Doamna face parte din strategia lui Radu Cristian. Una din muștele care nu mai poate scăpa din plasa de păianjen. A fost ademenita cu excursii exotice, serate scumpe cadouri. La schimb Radu a vrut supunere. Și a obținut o.
20
2
alea din declaratie sunt suprafete de wc,uri din fundul curti sa inteleg. ca de blocuri in comuna limanu eu nu am vazut. da poate sa construit puternic in 2022
9
2
Probabile le-a mostenit, pentru ca daca e casatorita le avea in cota de 1/2. Dar ati sarit la gatul ei toti. Gata....e frumoasa e si c-----a. Atata va duce capul! Oameni cu conceptii de acum 100 de ani.
6
13
Bravo ei. Daca se poate, de ce nu?
1
12
Pana nu il arestati pe RADU CRISTIAN asa o sa se fure in primaria Mangalia . Dar voi il lasati sa imparte cu Procrurorii.
24
1
Ce apartament este de 12.9 mp;13.8mp etc?replica mai vizualizează cum trebuie declarația de avere
16
3
Rețeta este aceiasi. Cum sau îmbogățit si anumiți inși din ANR central si teritoriu. Bani sa fie, chiar daca sunt negri si murdari.
18
0
Ce bine arată gagica..
15
3
Asa se întâmplă când porți 37 la picior și 42 la genunchi!
22
1
Cunosc unul care a fost portar la primarie 5ani, anul trecut si-a dat demisia, acum are o pensiune in Saturn de 3stele!
16
1
Daca nu stiati cum se impart apartamentele in blocurile nou construite va explic eu: unu vine cu pamantu- 2 niveluri de apartamente, unu construieste- 3 niveluri, unu e sectoristul si ia si el un apartament, una de la primarie care s-a zbatut cu dosarul-2 apartamente, ala de a pus liftul- 2 apartamente, ETC
17
2
Unii funcționari la stat se îmbogățesc peste noapte cu case terenuri bani Guvernul nu are bani la buget Verifică nea Gogu de la pescărie cum se face o coscărie
17
2
Off Adriano…
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510