REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.3° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
26.3° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Cum s-a produs accidentul în care a murit afaceristul Denis Repka

Cum s-a produs accidentul în care a murit afaceristul Denis Repka

Deria ISLEAM 27 iulie 2024 | 14:10 630

Pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare, făcută cu o cameră de bord, ce surprinde chiar momentul decesului omului de afaceri. Se pare că acesta ar fi căzut de pe motocicletă într-o curbă, cel mai probabil din cauza carosabilului ud, și ar fi ajuns exact sub parapetul de protecție.

Cum s-a produs accidentul in care a murit afaceristul Denis Repka

Denis Repka, în vârstă de 56 de ani, și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă produs joi, 25 iulie, în jurul orei 14.21. Acesta își petrecea concediul în țară și în momentul accidentului se deplasa împreună cu mai mulți motocicliști pe un drum județean din Maramureș.

Imaginile publicate în mediul online au fost surprinse de camera de bord a unei alte motociclete, care circula în spatele omului de afaceri. Pe imagini se poate observa cum Denis Repka alunecă cu motocicleta pe care o conducea într-o curbă rapidă, cel mai probabil din cauza carosabilului umed.

Cum s-a produs accidentul in care a murit afaceristul Denis Repka

Autoritățile au precizat că, în cazul accidentului produs între localitățile Cavnic și Budești au fost trimise două echipaje de intervenție, o ambulanță SMURD și unul de Terapie Intensivă Mobilă. Medici sosiți la fața locului au transmis că bărbatul se afla în stop cardio-respirator, fiind chemat și un elicopter SMURD, însă nu au reușit să facă nimic pentru a-i salva viața acestuia.

„Cu puțin timp în urmă, am fost anunțați, prin numărul unic de urgență 112, despre producerea unui accident rutier, în care a fost implicat un motociclist, pe DJ 109F, între localitățile Cavnic și Budești. Pentru acest caz au fost alocate un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul punctului de lucru Cavnic și cel de Terapie Intensivă Mobilă.

La sosirea primului echipaj medical, victima se afla în stop cardio-respirator. La locul intervenției s-a deplasat și un elicopter SMURD. În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, victima a fost declarată decedată”, a fost comunicatul celor de la ISU Maramureș, de după producerea accidentului.

A murit din cauza căzăturii cu motocicleta
Potrivit unui comunicat al IPJ Maramureș, Denis Repka ar fi murit din cauza leziunilor suferite în urma căzăturii de pe motocicletă. Unele publicații au scris, citind surse, că bărbatul ar fi circulat cu doar 30 de kilometri la oră.

„Poliția municipiului Sighet Marmației a fost solicitată să intervină la un accident de circulație produs pe DJ 109 F. Primele verificări efectuate au relevat faptul că un bărbat care conducea o motocicleta, a căzut pe carosabil. Din păcate leziunile suferite au condus la decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei”, se arată în comunicatul celor de la IPJ Maramureș.

Denis Repka avea mai multe firme în Baia Mare, printre care Repka Electronics și Social FM, însă se mutase de mai mulți ani în Statele Unite. El era cunoscut drept un susținător al fostului președinte Donald Trump, fiind implicat în campania electorală a acestuia, conform fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu carosabil umed, viteza mare! Putea sa fie gheata dacă rulezi încet la limita evitarii pericolului nu se întâmplă nimic. Asa se întâmplă când ies la plimbare mai mulți dricari!
1
0
Din pacate, infrastructura deplorabila face tot mai multe victime ... fie ca e vb apa care ramane chiar si pe autostrazi, nisipul, pietrisul sau alte lucruri care cad din masinile care transporta ! Dumnezeul sa-l ierte si sa-l odihneasca !
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436