REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Cum s-a schimbat viața lui Alexandru Ciucu, după ce el și Alina Sorescu au ajuns la divorț

Cum s-a schimbat viața lui Alexandru Ciucu, după ce el și Alina Sorescu au ajuns la divorț

Valentina CAMARA 10 martie 2023 | 00:00 630

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care a durat însă 12 ani, ajungând în pragul divorțului anul trecut. Vestea că cei doi se separă a picat ca un trăsnet pentru toți fanii cuplului, asta pentru că aceștia nu dădeau semne potrivit cărora, căsnicia lor nu mai merge.

Cum s-a schimbat viata lui Alexandru Ciucu, dupa ce el si Alina Sorescu au ajuns la divort

Dacă de la momentul anunțului divorțului, Alina Sorescu a mai avut diferite apariții publice, prin prisma domeniului în care activează, Alexandru Ciucu a apărut în cadrul unei emisiuni TV, pentru prima dată de când s-a aflat că el și mama copiilor lui divorțează, abia recent.

Designer-ul a mărturisit că a fost o perioadă grea pentru el, însă speră că anul acesta totul va reveni la normal. De asemenea, bărbatul a mai vorbit și despre relația pe care o are cu fiicele lui.

„A fost cel mai greu an din viața mea, lucrurile sper să se îndrepte anul ăsta, să fie mai bun, cel puțin pentru fetițe. Mă înțeleg foarte bine cu ele. Le-am făcut mucenici, am gătit eu. Mai mult decât atât m-am specializat chiar în anumite preparate. Reușesc să fac o supă de pui strecurată, așa cum le place fetițelor mele, în mai puțin de o oră”, a declarat Alexandru Ciucu, în cadrul unei emisiuni TV.

În urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii ”Teo Show”, difuzată pe Kanal D și moderată de Teo Trandafir, Alina Sorescu a făcut o serie de declarații, dezvăluind că se simte foarte bine, simțind că a renăscut după perioada tensionată prin care a trecut.

„Cred că am început deja să arăt o nouă față a mea. Simt că am renăscut și în anul care vine voi trece direct la fapte. Simt că am mai multă încredere în mine, mă prețuiesc mai mult, sunt mai atentă la primele semnale pe care le simt în legătură cu orice. Am o intuiție foarte bine dezvoltată”, a spus Alina Sorescu, în cadrul emisiunii ”Teo Show”, potrivit wowbiz.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303