REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Cum să vă cumpărați o pereche perfectă de ghete de damă

Cum să vă cumpărați o pereche perfectă de ghete de damă

Replica API 28 decembrie 2021 | 00:05 1483

Acum că zilele călduroase ale verii au dispărut în memorie, este timpul să puneți deoparte sandalele care arată degetele de la picioare și să scoateți acele ghete de damă care vă mențin degetele dezghețate.

Nu este surprinzător faptul că ghetele pentru femei sunt reflectate ca un element de bază al stilului. Ele sunt flexibile și sunt disponibile într-o varietate de nuanțe și forme. Ghetele pot fi îmbrăcate pentru aproape orice moment și cu aproape orice ansamblu. Alegerile sunt infinite.

Dacă opțiunile din dulapul dvs. au nevoie de o reîmprospătare, acum este momentul perfect pentru a cumpăra ghete de damă. Indiferent de ceea ce vă doriți în acest an, există o mulțime de modele îndrăgite din care puteți alege. Citiți mai departe pentru a afla cele mai bune modele de pe care să le adăugați în coș, atunci când cumpărați o pereche, sau două, de ghete de damă în acest sezon.

Botine

Ceea ce este grozav la ghete de damă până la gleznă, sau botine, este faptul că există o mare varietate de modele în cadrul acestei categorii. În funcție de material și de tipul de toc, o gheată până la gleznă poate fi asortată cu orice număr de ținute. Cu blugi din denim sau capri, o botină cu toc din piele întoarsă poate ajuta la menținerea unui look casual, în timp ce o botină cu toc cu vârf în orice nuanță de piele poate fi nota potrivită cu o fustă elegantă. Ghetele Chelsea, cu panourile lor laterale elastice caracteristice, sunt disponibile cu talpă plată sau cu toc și sunt disponibile în orice număr de țesături; pot fi combinate în mod atractiv cu orice, de la pantaloni la fuste evazate. Versatilitatea acestor ghete de damă din piele le face să fie un must-have pentru aproape orice garderobă.

Cizme înalte

Fie că optați pentru un model până la gambe, până la genunchi sau peste genunchi, cizmele care stau mai sus pe picior pot fi la fel de versatile ca și botinele. Înălțimea tocului, materialul și chiar forma vârfului pot dicta cu ce ținute se vor potrivi. Ca un bonus, acoperirea suplimentară oferită de aceste cizme mai înalte le face deosebit de ideale pentru look-urile confortabile de iarnă.

Un lucru de care trebuie să țineți cont este modul în care cizmele mai înalte se potrivesc cu tipul dvs. de corp. În timp ce femeile înalte și zvelte tind să poată purta orice stil de cizmă, femeile mai scunde pot părea uneori butucănoase într-un model mai înalt. Vestea bună este că femeile mignone descoperă adesea că pot purta o cizmă înaltă până la genunchi dacă optează pentru una cu toc, astfel încât cizmele înalte pot fi în continuare o alegere excelentă, indiferent de constituția dvs.

Ghete de drumeție

Deși nu se limitează la utilizarea pe traseu, ghetele de drumeție sunt de obicei construite pentru durabilitate și confort. Cu toate acestea, nu credeți că caracterul practic al încălțămintei de exterior înseamnă că nu poate fi și elegantă. Ghetele de drumeție Timberland, de exemplu, au fost o prezență pe podiumuri și pe covoarele roșii de ani de zile, iar gama disponibilă de siluete și culori înseamnă că există o gheată de drumeție perfectă pentru aproape orice ocazie. Nu strică faptul că purtarea unei ghete de exterior semnalează lumii că sunteți pregătită pentru orice, fie că este vorba de a face drumuri în oraș sau de a escalada niște bolovani.

Cu toate aceste ghete de damă din care puteți alege, a vă decide asupra perechii perfecte ar putea părea o întreprindere remarcabil de dificilă. Din fericire, nu trebuie să fie așa. Iată câteva idei de luat în considerare atunci când cumpărați ghete de damă.

Luați în considerare ocazia

În primul rând, trebuie să vă uitați unde și dacă doriți să vă purtați ghetele. Nu ar fi potrivit să achiziționați ghete de damă confecționate din țesături mai ușoare, cum ar fi denim, deoarece nu numai că nu sunt potrivite pentru a fi încălțate la birou, dar, în mod similar, nu sunt rezistente la apă! Ghetele din piele sunt extra potrivite pentru muncă și ar putea fi purtate pe tot parcursul anului, dar țineți cont că acestea necesită mai multă îngrijire atunci când sunt constrânse în climatele răcoroase. În plus, ar fi de asemenea perfect ca pe timpul iernii să renunți la ghetele cu toc înalt. Pe de altă parte, dacă doriți să cumpărați un set de thete pentru vară sau toamnă, puteți alege dintre ghete de damă cu moda și țesături unice.

Tipul de corp contează

Încă un factor suplimentar de luat în considerare înainte de a cumpăra ghete de damă este corpul dvs. Deși există câteva ghete de dama care se potrivesc tuturor tipurilor de corp, anumite tipuri de ghete de damă nu se potrivesc anumitor tipuri de corp. Dacă păreți să aveți coapse mari, atunci cizmele până la genunchi nu vor face decât să vă aducă mai mult gândul la această problemă. Rețineți întotdeauna că ghetele pentru femei ar trebui să stimuleze corpul propriu al femeii și să-i scoată în evidență punctele forte, nu să-i evidențieze defectele.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303