REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
22.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Cum se apără reprezentanții E-Distribuție Dobrogea după ce au lăsat în beznă mai multe localuri de pe Tomis

Cum se apără reprezentanții E-Distribuție Dobrogea după ce au lăsat în beznă mai multe localuri de pe Tomis

Replica API 14 septembrie 2022 | 00:00 2850

În urma articolului publicat de Replica de Constanța în legătură cu ,,Localurile de fițe din buricul târgului au rămas în beznă, din cauza Enel”, reprezentanții E-Distribuție Dobrogea au transmis faptul că situația a fost generată de o defecțiune la cablul subteran. De asemenea, spun ei, problema a fost izolată și remediată, astfel că, în jurul orei 23:30 a fost reluată alimentarea cu energie electrică.

Într-o ediție anterioară, reporterii Replica de Constanța, vă prezentau, în exclusivitate, o situație care trenează de 7 ani, pe bulevardul Tomis, tronsonul situate între Capitol și până la Sala Sporturilor. Mai exact, localurile situate în această zonă au fost lăsate în beznă.

În urma publicării articolului, reprezentanții E-Distribuție Dobrogea au transmis faptul că situația a fost cauzată de o defecțiune la cablul subteran, problema fiind remediată de echipele deplasate la fața locului.

"Pe linia de medie tensiune care alimentează zona centrală Sala Sporturilor - Capitol - Tomis I, s-a produs o defecțiune la cablul subteran duminică, 11 septembrie, în jurul orei 21:33. Echipele E-Distribuție Dobrogea au identificat defectul, l-au izolat și remediat, astfel că, la ora 23:30 a fost reluată alimentarea cu energie electrică în parametri normali a zonei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm clienții că echipele companiei intervin cu promptitudine ori de câte ori este nevoie și depun toate eforturile pentru a oferi un serviciu de distribuție de energie electrică în condiții optime.", au transmis reprezentanții E-Distribuție Dobrogea , pentru Replica de Constanța.

Citește și: Managerul de la Filicori: Penele de curent ne-au produs o daună de peste 10.000 de euro. Video

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In anadalchioi dupa deranjamentul de acum 2 seri, curentul pica de cateva ori pe zi pentru cateva secunde, de ajuns pentru a reseta electrocasnicele sau a le arde. Cine plateste? Tot prostii de consumatori, nu?
0
0
Au luat aproape gratis distributia de energie electrica cu obligatia contractuala de a investi in modernizarea retelelor vechi. N-au facut nimic, ba mai mult, obliga consumatorii sau producatorii sa achizitioneze pe banii lor diversele componenete astfel incat sa nu crape retelele vechi din anii 50 ... 60 ... 70
0
0
Ce obraznici...
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513