REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cum se înțelege Mihaela Borcea cu fiica actualului ei iubit

Cum se înțelege Mihaela Borcea cu fiica actualului ei iubit

A.F. 24 iunie 2024 | 00:00 114

Mihaela și Cristi Borcea au pus capăt mariajului, în urmă cu mai bine de 10 ani. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 23 de ani, însă destinul nu i-a vrut împreună până la sfârșitul vieții. Acum, fosta soție a afaceristului are o relație cu Sorin Rap și a dezvăluit cum se înțelege cu fiica acestuia.

Cum se intelege Mihaela Borcea cu fiica actualului ei iubitSorin Rap, Mihaela Borcea

Mihaela Borcea: „Frumoasa mea fiică vitregă”

Mihaela Borcea s-a îndrăgostit de Sorin Rap în urmă cu câțiva ani, iar de atunci, cei doi par să se înțeleagă de minune. Bărbatul are și o fiică din căsnicia anterioară, cu care Mihaela se înțelege foarte bine, conform mărturisirilor ei.

Nu demult, Mihaela Borcea a făcut o postare în mediul online, în care a dezvăluit că are o relație apropiată cu Beatrice, fiica partenerului ei actual. Chiar de ziua de naștere a tinerei, Mihaela i-a transmis un mesaj special, în care a subliniat că o consideră pe Beatrice propria sa fiică.

„Frumoasa mea fiică vitregă Beatrice, nu avem același sânge, dar împărtășim aceeași dragoste și acesta este singurul lucru care contează cu adevărat într-o FAMILIE. Draga mea fetiță, mă bucur că te am în viața mea, iar astăzi, cu prilejul celei de-a 26-a aniversări, iți doresc să strălucești de fericire, să-i cucerești pe cei din jur cu frumusețea ta și să uimești lumea înconjurătoare cu bunătatea ta. Draga mea, îți doresc tot ce-i mai bun în viață, și mai ales sănătate, fericire, împlinire și armonie sufletească. La mulți ani!”, scris Mihaela Borcea pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp.

Mihaela Borcea și Sorin Rap se căsătoresc

Mihaela Borcea și Sorin Rap au decis să se căsătorească, însă se vor cununa doar în fața altarului, nu și în fața ofițerului de stare civilă. La un moment dat, în cadrul unui interviu, vedeta spunea că nu vrea să trăiască în păcat și că îi este frică de Dumnezeu, motiv pentru care își dorește să se căsătorească religios, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510