REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
29.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

CUM se menține Alexandra Stan printre cele mai SEXI femei din România!

CUM se menține Alexandra Stan printre cele mai SEXI femei din România!

Replica API 25 aprilie 2021 | 22:19 5743

Alexandra Stan și-a dezvăluit câteva dintre trucurile pe care le folosește pentru a se menține una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Cântăreața a recunoscut că nu este adepta artificiilor rapide și nici nu exagerează cu machiajul atunci când nu este cazul. Alexandra Stan este una dintre artistele care debordează atât de senzualitate, cât și de multă inocență, chiar dacă unele dintre aparițiile sale nu duc deloc la această idee.

Artista se mândrește cu un corp perfect și cu un chip angelic, fără să fi avut nevoie de operații sau intervenții estetice, ci doar de câteva mici trucuri care ajută în primul rând sănătatea, iar mai apoi pielea și trupul, scrie spynews.ro

Cântăreața a explicat care este secretul care o menține în topul celor mai frumoase vedete din România, și vă vine să credeți sau nu, nu este deloc ceva ce nu ar putea fi aplicat de mai toate doamle și domnișoarele care vor să arate, dar să se și simtă mai tinere decât sunt de fapt.

„Uneori mă simt foarte bine în pielea mea, alteori găsesc, ca orice femeie, tot felul de defecte. Încerc să mă hidratez foarte mult, să nu mă machiez mult, iar în ultimii ani am încercat să nu mă machiez atât de mult, pentru că machiatul îmbătrânește foarte mult. Folosesc make-up doar când am proiecte, filmări sau întâlniri importante, dar în 80% din timp nu mă machiez, nu folosesc nici măcar BB cream, folosesc crema cu SPF, las pielea să respire, beau multa apă, și mâncatul este important, fructele și legumele nu trebuie să lipsească, pentru că ajută mult”, a dezvăluit Alexnadra Stan pentru unica.ro.

Artista și-a spus părerea și în privința operațiilor estetice, despre care crede că ar trebui folosite, dar doar ca ultimă șansă pentru persoanele care au defecte de imagine pregnante.

„Frumusețea chiar vine și din interior, dar trebuie să ne și îngrijim, pentru că nu putem să sfidam legea gravitației și vârstă. Există tot felul de tratamente și terapii care te ajuta să-ți tii pielea tânără și nu cred că e nevoie să apelezi la operații estetice. Operațiile ar trebui să fie ultimul pas”, a mai adăugat cântăreața.

Și știindu-se că Alexandra pozează deseori foarte provocator, ducând mintea masculilor până pe cele mai îndepărtate cărări, vedeta spune că și-ar dori ca internauții să nu mai creadă tot ceea ce ea afișează. Cu alte cuvinte, aparițiile sale sexy nu o caranterizează în totalitate, ci doar prezintă o parte a ei pe care uneori își dorește să o exteriorizeze mai mult, alteori mai puțin.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
2 paduchioase de sau ajuns si ele mare cantarete cu melodi facute pe pc de le modifica vocea
1
1
Arata ca naiba, e deselata saraca.
3
2
Cu multi bani se mentine, nu e evident ?
8
1
simplu: se mentine cu tratamentul facial periodic aplicat de catre cel mai urat barbat , cu o fatza de urangutan , care i-a umflat ochii...
16
2
Suge mult , suge !
18
3
dupa cum arata
20
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016