REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cum se simte Emily Burghelea după prima operație și care e starea de spirit a vedetei

Cum se simte Emily Burghelea după prima operație și care e starea de spirit a vedetei

A.F. 12 iulie 2024 | 00:00 309

Emily Burghelea (26 de ani) a fost implicată într-un grav accident de mașină care a avut loc în Mauritius.  În urma acestuia, vedeta TV a suferit răni grave și cum a ajuns în București a fost supusă mai multor investigații și unei prime operații.

Cum se simte Emily Burghelea dupa prima operatie si care e starea de spirit a vedeteiEmily Burghelea

Emily Burghelea după multiplele fracturi faciale suferite și prima operație din viața ei? Soțul său, Andrei, i-a fost mereu alături iar vedeta PROTV este absolut recunoscătoare pentru tot și pentru faptul că se află în viață și încearcă acum să își revină din șoc, scrie click.ro.

Emily, cum te simți acum, după prima operație? Ce s-a întâmplat mai exact la spital? Ce au zis medicii?

Mă simt amețită, îmi simt fierul din cap, simt cum se mișcă și mă gândesc cum va fi scos de acolo și dacă prin anestezie sau nu… La spital am fost operată de o echipă de profesioniști care mi-au pus oasele feței în poziția lor naturală și cărora nu am cuvinte să le mulțumesc! Ei au zis că totul va fi bine, stau sub monitorizare și vin zilnic la control…

Ai fost deja la control? Vor mai urma și alte operații sau este totul în grafic?

Merg zilnic la control iar în funcție de evoluție medicii vor hotărî dacă vor mai urma și alte intervenții…

Cum se simte Emily Burghelea dupa prima operatie si care e starea de spirit a vedetei

Tu ai fost în taxi cu nașa ta! Ea cum se simte? Este și ea în afara oricărui pericol?

Nașa este imobilizată la pat. Nu are voie să se miște, orice mișcare îi poate aduce moartea. Așteaptă un set complet de analize și interpretarea lor de mai mulți medici pentru a decide tipul de intervenție care urmează să o facă bine. Din ce știu are 2 fracturi la coloana cervicală. Zilele acestea urmează să se opereze…

În momentul impactului taxiului în care tu și nasa ta erați, când acesta s-a lovit practic de tir, voi purtați centurile de siguranță? Practic asta v-a salvat? Erați amândouă pe bancheta din spate?

Eram amândouă pe bancheta din spate, am văzut cu încetinitorul cum ne apropiam de tir. Ne-am rugat din acel moment și am spus „Tatăl nostru” continuu până când Dumnezeu ne-a salvat din acest impact groaznic. Cred că fără ajutorul lui nu aveam nicio șansă…

Soțul tău te-a vegheat nonstop și la spital și în avion! Care e starea voastră de spirit acum? Ce ai fi făcut fără el? Acasă cine te ajută cu copiii?

În primul rând trebuie să schimbăm ordinea! Soțul meu m-a vegheat la aeroport, în avion apoi în toate spitalele pe care le-am colindat pentru a obține un diagnostic corect și complet… Mă susține și îmi spune că sunt frumoasă încontinuu pentru a-mi ridica moralul… Nu mi-aș vedea viața fără el… Mi-ar fi fost teribil de greu să trec prin asta singură… Mama lui Andrei, mama soacră a venit la noi și a preluat toate activitățile casei, în acest moment stă ea cu copiii pentru că eu nu am voie să mă agit foarte tare și orice posibilă lovitură sau bruscare poate dăuna grav.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu o mai baga fraerii in seama de se afiseaza cu bubele ei ? In fiecare zi se opereaza oameni si nu sa-si refaca mecla si nu apar la ziar.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510