REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Sâm., 5 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6873
25.4° Constanța Sâmbătă, 5 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6873
 

Cum și-a făcut apariția la festivalul de pe plaja Modern fiica Andreei Esca!

Cum și-a făcut apariția la festivalul de pe plaja Modern fiica Andreei Esca!

Mirela PASCAL 8 iulie 2024 | 00:00 2601

Sute de mii de persoane au participat în acest weekend la Neversea, unul dintre cele mai așteptate festivaluri din România, care are loc la malul Mării Negre. Vedete, bloggeri și influenceri au bifat apariții incendiare. Ce ținute de festival extravagante au ale să poarte divele?

Cum si-a facut aparitia la festivalul de pe plaja Modern fiica Andreei Esca!

Pentru festivalul de la malul mării, vedetele și-au pregătit cu atenție ținutele. Unele dintre ele au făcut alegeri total neașteptate, în timp ce altele au ales să se îmbrace obișnuit.

Alexia Eram a optat pentru o ținută all white. Iubita lui Mario Fresh a purtat o pereche de pantaloni scurți, bustieră, și o jachetă, la care a accesorizat o pereche de ochelari de soare. Mario Fresh a ales să poarte un tricou alb și o pereche de pantaloni lungi.

Cum si-a facut aparitia la festivalul de pe plaja Modern fiica Andreei Esca!Alexia Eram

Cum si-a facut aparitia la festivalul de pe plaja Modern fiica Andreei Esca!

În timpul momentului artistic pe care l-a susținut pe scena Neversea, Elena Gheorghe a optat pentru rochițe scurte și ținute mulate pe corp care i-au pus în evidență formele perfecte.

Cum si-a facut aparitia la festivalul de pe plaja Modern fiica Andreei Esca!

Ana Morodan a ales să poarte o rochie neagră, sexy, și o jachetă de piele. Și soția lui Mihai Petre, Elwira, a optat tot pentru o rochiță neagră.

Cum si-a facut aparitia la festivalul de pe plaja Modern fiica Andreei Esca!Ana Modoran

Festivalul Neversea, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, a început ieri, 4 iulie 2024. Aflat la ediția cu numărul șase, festivalul va aduce pe plajă peste 100 de artiști. Fără îndoială, cel mai așteptat artist de la festival, mai ales când vine vorba de domnișoare, a fost Maluma, care a urcat pe scenă seara trecută.

Cum si-a facut aparitia la festivalul de pe plaja Modern fiica Andreei Esca!Elvira Petre

Fiica Antoniei a făcut show pe la Neversea. A urcat pe scenă alături de Alex Velea
Seara trecută, Maya, fiica Antoniei a urcat pe scena Neversea alături de Alex Velea. Maya a dansat alături de dansatorii artistului, iar fanii au fost încântați să o vadă. Adolescenta seamănă leit cu mama sa.

Cu ceva vreme în urmă, chiar Antonia a făcut publică o fotografie cu fiica sa, iar fanii nu au ezitat să comenteze asemănarea izbitoare dintre cele două.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are un tatuaj pardon un desen animat cu marca GOLDEN BOY marca care se scria pe pliculețele de mâncare de pisici...Șmecherii care le ia banii de desene animate le desenează reptile,șerpi gândaci,etc...Probabil că mulți le au sărit gândacii din freza !
5
0
In primul rand atributul de ,,vedeta'' se foloseste aiurea de tot. Vedetele au niste calitati deosebite, ori la noi orice personaj cu notorietate negativa sau nu,ajunge vedeta,numai pentru ca asa i se pune o eticheta de presa sau la naiba,ca asa isi spune el,personajul respectiv. Si ce e cu atata frasuiala de cum se imbraca niste influenceri,adica oameni care dau sfaturi fiind sfertodocti dar crezandu-se genii ? Si ce e daca fata cuiva e dezbracata la bikini sau baiatul cutare se tunde de arata ca un boschet? Schimba asta cursul valutar,aduce ceva frumos in peisaj? Ni se rupe de ei ,la fel cum si lor li se rupe de gura-casca.
21
0
in curul gol.
8
0
Morodanka era treaza?
11
0
Si va mai mirati ca se intoxica tineretul din ziua de azi. Pai cum sa nu o i-a razna cand voi promovati toate pana.....le si toti .dr.....tii. Toti pustanii viseaza sa se faca influenceri, de munca nu se lipeste niciunul. De ce nu scrieti si cum a fost imbracata absolventa cu 10 pe linie? Pentru ca nu frecventeaza astfel de adunari.
20
0
De cand Alexia mica borfeta a ajuns Diva? Pentru ca maica-sa e stirista? Bagati in seama toate beizadelele bune de nimic, iar prooasta Eram e cea mai enervanta dintre toate.
27
0
Alta p******a mai mare decât ea...iar masculul un desenat din caricaturile lui Gopo...știfturi de doi lei să mă urinez pe ei și pe mama lor o curveta ordinara
36
1

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710