REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
28.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Cum și-a terorizat profesorul Alfred Bulai studentele, ani în șir: „ Tremuram și mă dezbrăcam”..„Și chiloții”

Cum și-a terorizat profesorul Alfred Bulai studentele, ani în șir: „ Tremuram și mă dezbrăcam”..„Și chiloții”

Mariana MURAT 30 iulie 2024 | 10:41 1940

Alfred Bulai și-ar fi terorizat studentele ani la rând! Tinerele au făcut mărturisiri cutremurătoare despre momentele de coșmar prin care au trecut din cauza profesorului. Sociologul este cercetat de Poliția Capitalei pentru abuz sexual asupra mai multor tinere.

Cum si-a terorizat  profesorul Alfred Bulai studentele, ani in sir: „ Tremuram si ma dezbracam”..„si chilotii”Alfred Bulai și-ar fi terorizat studentele ani la rând

DGPMB a anunțat că profesorul a intrat în atenția autorităților, după ce s-a aflat de acuzațiile făcute de studente. Alfred Bulai este cercetat de polițiști sub aspectul săvârșit infracțiunii de „folosirea funcției în scop sexual”.

Alexandra Costea avea 19 ani când venise în București. La acea vreme, Alfred Bulai avea 51 de ani și ocupa funcția de prodecan a Facultății de Științe Politice. Tânăra a trecut prin clipe grele din cauza profesorului, care o punea să se dezbrace în fața lui și o pipăia, totul fără permisiunea ei.

Fosta studentă ajunsese să se confrunte cu atacuri de panică din cauza presiunii pe care o simțea din cauza lui Alfred Bulai.

Tremuram și mă dezbrăcam (...) Mi-am dat hainele jos și mi-a zis: «Și chiloții» (...) mi-a zis să mă duc la el (…) Nu mai stătusem niciodată în picioare dezbrăcată în fața cuiva. Și mi-a zis «Ia uite ce sexy ești, cum să n-ai încredere în tine». Și mi-a pus mâna pe țâțe (…) și pe fund. (…) Tremuram, nu mai eram coerentă (...) Am făcut un atac de panică și au urmat foarte multe după. Așa au început hiperventilarea, plânsul, stresul”, a spus Alexandra Costa, fostă studentă la SNSPA.

Cum si-a terorizat  profesorul Alfred Bulai studentele, ani in sir: „ Tremuram si ma dezbracam”..„si chilotii”Alfred Bulai și-ar fi terorizat studentele ani la rând

În timp ce o punea să se dezbrace, profesorul îi făcea diferte complimente cu tentă sexuală. Alexandra începuse să se piardă pe ea din cauza situației, motiv pentru care se izola în cămin cu săptămânile.

Nu puteam să ies din cămin zile, săptămâni, (…) să mă ridic din pat. (…), să am planuri, visuri. (…) Nu mai eram eu. Nu înțelegeam de ce”, a mai spus tânăra.

Mama Alexandrei a rămas șocată în momentul în care fiica ei i-a spus că se întâlnea cu profesorul noaptea.

Mă suna disperată (din practică), că nu reușește să facă față. Spunea că are întâlnire cu un profesor la unu noaptea, o chestie care pe mine m-a șocat”, spune mama Alexandrei Costa, fost cadru didactic la liceu.

Reacția SNSPA


Sursa citată a luat legătura cu profesorul, însă acestea neagă că le-ar fi cerut tinerelor să se dezbrace. Alte foste studente au relatat ce le spunea Alfred Bulai în timpul orelor de curs.

Cele mici sunt cele mai atractive”, „femeile atunci când spun nu, de fapt, e da”, „violetul este culoarea homosexualilor și a femeilor de o moralitate îndoielnică”, „cauza lesbianismului este instinctul matern”, au spus mai multe foste și actuale studente, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuia sa ajungă și Mirabela,Angela,și Marga dar a ajuns pe mana lui margelatu
0
3
Are față de c*r,asta i clar.Mintea,tot ca curu'.Nici când era tânăr nu arăta prea bine,asta va să zică cum că era complexat omu'.Ce fată să se uite la ăsta?Și uite așa l au băgat pretenii în sistemul universitar unde se poate manifesta ca un king,adică să facă ce a făcut. Chiar se credea probabil cineva important,căci dădea sfaturi și pe la TV.Altfel,bun politolog,pentru că a demonstrat teoretic și practic cum se manifestă politicul,adică precum el.Oportunism ar zice unii,alții ar zice jigodism,adică politică.
12
1
Inteleg ca Bulai este un obsedat psihopat. Nu inteleg de ce tinerele fac declaratii abia acum,de ce nu au fost in stare sa refuze avansurile uratului aluia,cand mai mult ca sigur refuzau intalniri cu tineri ceva mai aratosi si mai limpezi la cap. O fi fost curiozitatea sau altceva? Cam de porc.
18
1
un pedofil bun de sapun
15
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513