REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

CUM şi-au ÎMPĂRŢIT aleşii constănţeni COMISIILE în PARLAMENT

CUM şi-au ÎMPĂRŢIT aleşii constănţeni COMISIILE în PARLAMENT

Replica API 24 decembrie 2020 | 00:15 3936

Componența comisiilor parlamentare a fost aprobată, miercuri, 23 decembrie, atât în cadrul Camerei Deputaților, cât și la Senat. Toți parlamentarii constănțeni au reprezentanți în Comisiile Camerei, mai puțin cei de la AUR, care până la acest moment și-au desemnat doar senatorii.

Huțucă și Țuțuianu se vor confrunta și în Parlament

În ceea ce privește componența Comisiei pentru Buget, Finanțe și Bănci, avem o situație interesantă. Liberalul Bogdan Huțucă este președinte al comisiei, în timp ce Horia Țuțuianu este vicepreședinte.

Liberalul Huțucă deține președiția Comisiei pentru Buget, Finanțe și Bănci

În ceea ce privește parlamentarii liberali, Marian Crușoveanu este membru în Comisia pentru transporturi și infrastructură.

,,În următorii 4 ani, aici îmi voi desfășura activitatea, în cadrul acestei comisii și, în calitate de membru, voi aduce în dezbatere subiecte și proiecte legate de județul Constanța. Aici voi dezbate temele despre care am vorbit în campania electorală, astfel încât să găsim cele mai bune soluții pentru problemele stringente de transport și infrastructură ale județului nostru.” a declarat Marian Crușoveanu.

Bogdan Bola a fost ales secretar al Comisiei pentru Mediu și echilibru ecologic, de asemenea, acesta este membru și în Comisia de Cultură și Arte a Camerei Deputaților.

Septimiu Bourceanu, senatorul din partea PNL, a fost ales membru în Comisia pentru sănătate publică și în Comisia pentru Comunicații și tehnologia informației. Acesta va fi coleg cu senatorul din partea AUR, Evdochia Aelenei și în Comisia pentru Comisia pentru comunicații și tehnologia informației va fi coleg cu senatorul USR, Remus Negoi.

Social democrații au atins funcții mai importante

Cristina Ileana Dumitrache, deputatul social-democrat, a fost aleasă vicepreședintele Comisiei pentru Mediu și Echilibru Social. Aceasta va colabora cu liberalul Bogdan Bola.

Lucian Lungoci a fost ales membru în Comisia pentru Transporturi și Infrastructură, alături de Marian Crușoveanu.

Senatorul Felix Stroe a fost ales vicepreședinte al Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională.

Parlamentarii reprezentanți USR-PLUS nu dețin funcții de conducere

Senatorul Remus Negoi, din partea USR-PLUS, este membru în Comisia pentru comunicații și tehnologia informației și în Comisia pentru Cultură și Media.

Stelian Ion a fost ales membru în Comisia juridică, în timp ce, colega sa, Cristina Rizea a fost aleasă în Comisia pentru muncă și protecție socială și în Comisia pentru egalitate de șanse între femei și bărbați.

La AUR doar senatorii sunt în Comisii

Sorin Mateescu este vicepreședintele Comisiei pentru Constituționalitate, iar Evdochia Aelenei, membru în Comisia pentru sănătate publică și în Comisia pentru Energie, infrastructură energetică și resurse minerale.

Din partea AUR, vorbim de deputații Dumitru Viorel Focșa și Dănuț Aelenei, care până la acest moment, nu fac parte din nicio Comisie Parlamentară. Rămâne de văzut în ce Comisii își vor face loc și aceștia.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii plac Lu Tutuianu pacanelele ceva de speriat
0
0
Pai singurs solutie pt. .toti astia 7,62 si omorati si copii lor fara mila ca sa eradicam complet virusul nesimtirii si lacomiei.Ca ce naste din pisica.......
0
0
Numai Stelica, baiatul mamei, mare menistru! Avocatul oficiilor! O natie de nevertebrate!
0
3
toti tin mainile la fel!
5
0
OF...OF...OF...OF....SI IARA...OF...
4
1
Vorba lu soacra-mea, mas caca la umbra voastra
6
1
Si-au ales bine.....pentru ei....tutuia....stro.....dumit.....e caldut aaaaaa....
7
3

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620