REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.8° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
30.8° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Cum spun procurorii că a acționat suspectul în cazul morții doctoriței stomatolog de la Brăila

Cum spun procurorii că a acționat suspectul în cazul morții doctoriței stomatolog de la Brăila

Georgiana BOGLEA 21 iulie 2024 | 11:00 565

Procurorii au povestit cum a fost prins și cum a acționat Mihai Maricel, individul de 39 de ani, acuzat de uciderea medicului stomatolog Marina Gavril.

Cum spun procurorii ca a actionat suspectul in cazul mortii doctoritei stomatolog de la Braila

Procurorul a explicat cum a fost pusă la cale crima. Se pare că individul a venit cu un taxi din Galați și și-a schimbat hainele înainte de a pune în aplicare planul diabolic. Ajuns la cabinet, suspectul a ciocănit la ușă, a băgat capul și a aruncat o privire după care s-a îndepărtat. A revenit la ora 16:17 și în 33 de secunde a ucis-o pe Marina Gavril, după care a ieșit pe ușa cabinetului. Pe drum spre casă s-a oprit și a aruncat hainele pe care le purta, schimbându-și ținuta pentru a doua oară. Polițiștii au reușit să identifice hainele și le-au trimis la laborator pentru probe biologice.

Mihai Maricel și-a schimbat de trei ori numele de familie de-a lungul timpului. De la Măcelaru a trecut la Stănescu, iar acum la Mihai.

Individul nu a fost afectat de crima comisă, în data de 19 iulie el participând la o nuntă alături de familie.

”Autorul infracțiunii de omor calificat, din data de 16 iulie, a fost prins în seara asta. Este brăilean. Nu a recunoscut comiterea faptei, în sensul că s-a prevalat de dreptul la tăcere și nu a vrut să dea declarații(…) Probele biologice au fost definitorii”, a transmis procurorul Ionel Gîlcă.

Maricel Mihai nu a recunoscut fapta, în fața anchetatorilor, însă procurorii au obținut suficiente probe pentru a-l reține pentru 24 de ore. Acesta va ajunge astăzi în fața unui judecător de drepturi și libertăți, urmând să i se ceară reținerea pentru următoarele 30 de zile.

În fața jurnaliștilor, suspectul a negat fapta și orice implicare în acest caz.

”Nu este recidivist, în sensul că nu sunt pedepsele recunoscute, însă infracțiunile au fost comise în Germania și Franța, infracțiuni cu violență. La data de 24 martie a fost eliberat. El era urmărit internațional, a fost arestat în baza unui mandat internațional, cred că de Curtea de Apel Timișoara, dacă nu mă înșel. A fost adus în țară și eliberat(…) Dacă nu mă înșel, a fost acuzat de furt cu violență și uz de armă”, a declarat procurorul Ionel Gîlcă.

Peste 40 de polițiști din diferite structuri ale Inspectoratului Județean de Poliție Brăila au fost implicați în elucidarea crimei, conform declarațiilor oferite de șeful IPJ, Ionuț Cătălin Zaharia: ”S-a muncit zi și noapte iar rezultatul l-am văzut cu toții în seara asta”. Acesta a mai declarat faptul că la baza prinderii criminalului au stat camere de supraveghere, care i-au ajutat pe polițiști să urmeze traseul lui Maricel Mihai, din seara de 16 iulie, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt pești,interlopi,hoți și criminali
3
0
Închisoare pe viață pentru criminal!
2
0
Cioori nenoorocite. Zburătoare,trebuiesc deportați în India cât mai repede,pleava societății.Nu produc nimic pentru societate.N e au făcut de ras pe unde au fost. Numai nenorociților de Iliescu I A de numit Roomi,pe tigaani.De aici confuzia Room Roman.
8
0
Cineva la platit pe acest criminal, ori sotul...ori camatari la care avea datorii neplatite.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712