REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cum șterpelește o femeie o țigară electronică dintr-un magazin din Costinești! Video

Cum șterpelește o femeie o țigară electronică dintr-un magazin din Costinești! Video

Virgil STOIAN 10 iulie 2023 | 00:00 2440

Se pare că anul acesta Costinești este una dintre stațiunile pline de turiști dar și de... hoți. Mai exact, o tânără a fost surprinsă pe camerele de supraveghere ale unui magazin în timp ce subtilizează o... țigară electronică. După ce o șterpelește, tânăra se duce la casă și achită un pliculeț de 3 în 1 probabil, fără a plăti și țigara electronică.

Cum sterpeleste o femeie o tigara electronica dintr-un magazin din Costinesti! VideoȚigarea furată


Vineri, 7 iulie, a fost o zi propice pentru furat. O tânără venită probabil să se bronzeze la Costinești s-a gândit că nu i-ar strica o țigară electronică. Și cum banii îi trebuiau pentru creme pentru protecție solară, fata a pus ochii pe un dispozitiv lăsat la vedere și practic nesupravegheat de nimeni. În timp ce stătea la coadă la casă, tânăra a șterpelit dispozitivul iar în momentul în care a ajuns la casă, nu a achitat decât un 3 în 1, fără să achite și țigara electronică. Din nefericire pentru ea, camerele de supraveghere au surprins toată tărășenia, astfel că cine o recunoaște pe hoață poate să anunțe persoana păgubită.

Cum sterpeleste o femeie o tigara electronica dintr-un magazin din Costinesti! VideoProdusul achitat de hoață
Și în acest an se pare că hoții dar și șmenarii au împânzit stațiunile. Fie că fură sau păcălesc oamenii cu diferite scheme, aceștia sunt întâlniți la tot pasul, iar cei înșelați sau păcăliți sunt sfătuiți să anunțe imediat organele abilitate pentru a putea fi luate măsuri legale împotriva escrocilor.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sile o sa ii s kar yciu lu Gte are pile mari tremura și Garcea ala gras în fata lui
1
1
Poliția Rutieră Constanța vă rugăm să veniți la Vama Veche unde CT 06 GTE face transport fără autorizație de Limanu/Vama Veche. Toți taximetriștii cu autorizație de Mangalia sunt goniți și amenințati de poliție dar Nea Vasile este ocrotit oare de ce ? Gurile rele spun că are pe cineva în spate poate facem rost de niște convorbiri și vedem traficul de influență.
5
1
politia s-a sesizat?
4
0
Toata lumea liber la furat .Romanii spaima europei. Asta de cand Parlamentul ,CCR si Guvernul fura din pensiile oamenilor ......
11
0
Sa mi beleasca cariciu v****l că a scris articolul .mergi Virgule la muncă și lasă vrăjeală cu articolele astea Mwistule
3
10

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016