REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cum te poţi alătura Partidului Realitatea? Mesajul lui Cozmin Guşă către militanţi

Cum te poţi alătura Partidului Realitatea? Mesajul lui Cozmin Guşă către militanţi

Replica API 16 octombrie 2018 | 23:23 567

Cozmin Guşă, acţionar al Realitatea Tv, vine cu precizări importante pentru cei care vor să se înscrie în partidul Realitatea. Astfel, acesta precizează că începând de marţi vor fi funcţionale adrese pentru fiecare judeţ: "Fiecare dintre cei ce doresc sa ni se alature vor gasi adresa de email militantde(nume judet)@realitatea.net, unde sunt rugati sa ne trimita datele personale minimale prin care pot fi identificati si contactati ulterior, chiar si un scurt CV ar fi binevenit", transmite Cozmin Guşă. Totodată, se vor organiza 5 departamente de activitate, care vor functiona sub forma unor forumuri de dezbateri, pe următarele domenii: mass media, economie, şcoală, sănătate, sport.

Redăm, în continuare, mesajul lui Cozmin Guşă către cei care vor să se înscrie în partidul Realitatea:

"Și eu și colegii mei am primit multe mesaje sau apeluri în care am fost întrebați despre organizarea Partidului Realitatea sau posibilități de aderare și înscriere. O să descriu în consecință pe scurt cum vom acționa în următoarea perioadă, cu mențiunea ca formalitățile legale și clasice de aderare și organizare vor fi posibile doar după ce instanțele vor aproba funcționarea noastră ca partid politic.

În România, Realitatea are site-uri de știri în fiecare județ, care funcționează cu adresa de internet realitateade(nume județ).net , unde vom publica periodic informații legate de activitatea noastră în zonă. Fiecare dintre cei ce doresc să ni se alăture vor găsi adresa de email militantde(nume județ)@realitatea.net, unde sunt rugați să ne trimită datele personale minimale prin care pot fi identificați și contactați ulterior, chiar și un scurt CV ar fi binevenit. Aceste adrese de email vor fi funcționale începând cu marți, 16.10.2018.

Pentru românii din diaspora ce vor să ne susțină este disponibilă o adresă centrală militantdiaspora@realitatea.net, unde asteptăm date conform aliniatului precedent, tot începând cu ziua de marți.

Vom organiza 5 departamente de activitate, care vor fi manageriate de către una sau mai multe persoane, care vor fi anunțate public în scurt timp. Aceste departamente vor funcționa sub forma unor forumuri de dezbateri, identificare de probleme, respectiv promovare de idei și soluții, până în momentul în care vor căpăta o formulă instituționalizată, după legalizarea Partidului Realitatea.

Aceste departamente corespund unor domenii de activitate ce reclamă acțiuni și soluții urgente, după cum urmează:

1. Mass media

Oamenii din media, consultanți publici, vor milita pentru asigurarea libertății de exprimare publică, respectiv pentru protecția jurnaliștilor și a activității lor.

2. Economie

Oameni de afaceri și economiști vor analiza problemele acute ale mediului de afaceri românesc, ale capitalului național, vor identifica și propune public soluții urgente convergente cu statutul nostru de economie de piață în spațiul euratlantic.

3. Școală

Profesori, învățători, studenți, elevi, părinți, vor identifica deficiențele și vor prezenta rezolvări posibile ale declinului educației românești.

4. Sănătate

Medici și pacienți vor semnala disfuncționalitățile din sistemul de asistență și tratament medical, iar oamenii cu experiență managerială în sistemul de sănătate vor milita public pentru implementarea acestor soluții asumate de către noi.

5. Sport

Antrenori, sportivi, manageri din sport vor acționa în vederea redresării urgente a mișcării sportive din România, în baza experienței pozitive din cariera lor, respectiv a expertizei dobândite în activitatea lor internațională în țări ce domină azi sportul mondial.

Pe platformele de comunicare ale Realitatea vom comunica mereu în baza evenimentelor ce vor apărea ulterior, respectiv a sugestiilor viitorilor noștri militanți.

Vă mulțumesc și vă reamintesc prima noastră deviză: Partidul Realitatea, partidul fără fripturiști!"

Sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sent email from NEW York to: militantdiaspora@realitatea.net Got Rejected Some Wrong
0
0
...afirma cel mai mare fripturist !
0
0
te duci cu coparselu,langa cruce si astepti,amin
0
0
fosta sefa a DNA mazilita de penalii care conduc acum Romania si guvernul Romaniei, doamna Kovesi. Ea ar fi cea mai potrivita alegere pentru tara si pentru romani.
1
1
Ai grija,domnule Gusa,CA este UN proxenet in PSD,PE nume Brailoiu,care sa imbogatit,PE curul fetitelor,dude la prostitutie ,in Spania,le-a exploatat in toate modurile,UN peste nenorocit a ajuns sa rida de tine,UN gunoi,UN vierme,UN mafiot ciumist,o panarama care a furat cu mortul de frate-sau,El care este o scursura a Constantean,UN peste,asta a facut toata viata Lui,si vine acum sa-ti dea lectii ,tie,d-ul Gusa,cauta si astupa-i gura,cu cit Mai mult cacat
3
1
Mandatul de procuror sef al DNA al doamnei Kovesi nu trebuia sa se incheie sub influenta fatala a politicienilor condusi de Dragnea&comp. care nu urmaresc decat sa scape de dosare si condamnari.
3
5
Stanga dreapta hais cea romane! Romania are nevoie de un partid nationalist care sa se ocupe in mod direct de cetatean ! Nu a preluat armata conducerea in 1990 o preia acum prin Partidul Neamul Romanesc sau partidul generalilor! Program radical obiectiv ca la armata ! Verificati situl partidului si organizatia Constanta PNR ! Totul pentru Tara si Neam cu Dumnezeu inainte !
5
1
e ala cu televiziunea datoare vanduta la stat? Pai nu ti-e rusine, gusatule, sa mai vii in fata oamenilor, cand stii ca esti un evazionist clasa intai? Daca tot mediul economic ar proceda ca tine, unde dracu am ajunge? Mars la kkt, nesimtitule, plateste-ti datoriile ca orice cetatean onest sau societate comerciala si abia apoi mai iesi in lume! Javra mancatoare de rahat!
7
4
S-au scapat problemele de mediu
2
1
.Gusa dai drumu mai repede la partid si organizativa cat mai bine ca sa putem sa scapam de aceste jivine din politica .Sa stii ca vei avea multi sustinatori SUCCES
6
12
mai Gusa puti a hot de la distanta
14
8
Da, shini ti crezi matalutzi, bre, ai ? Du te colo cu partidul lui Rarutz Bogdanash cu puti, puti Nu va e bre, rusini ? Platiti va darile catre stat. voua va arde de partidufletze ?
10
6
Gusa,de ce nu le spui oamenilor ca sunteti lingatori de popouri monarhiste impreuna cu rares bogdan? Hai ca te voteaza duda-lange principe de luxemburg si marilena rotaru hoasca de hohenzolern
10
8

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016