REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mar., 10 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6848
24.4° Constanța Marți, 10 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6848
 

Cum vă puteți bucura de muzica dumneavoastră preferată oriunde mergeți, cu o boxă portabilă

Cum vă puteți bucura de muzica dumneavoastră preferată oriunde mergeți, cu o boxă portabilă

Andreea CONDURACHE 30 aprilie 2024 | 14:13 612

Dacă sunteți unul dintre acei oameni care nu pot trăi fără muzică și care adoră să-și asculte playlist-urile la nesfârșit, trebuie să vă procurați o boxă portabilă. Datorită acestor dispozitive nu va trebui să vă bazați pe niciun cablu, deoarece au propria sursă de alimentare și vă puteți bucura de cea mai bună muzică oriunde. Le puteți folosi pe plajă, în parc, la piscină, la hotel, la casa unui prieten etc. În plus, datorită conexiunii lor Bluetooth, le puteți conecta la orice dispozitiv, fie că este vorba de o tabletă, un computer sau un telefon mobil.

Cum va puteti bucura de muzica dumneavoastra preferata oriunde mergeti, cu o boxa portabila

Tehnologia avansează cu pași repezi, iar pe piață apar boxe din ce în ce mai mici, mai ușoare și cu un design tot mai spectaculos. Unele dintre ele pot încăpea chiar în palma mâinii sau în buzunarul unei jachete.

Care sunt avantajele utilizării unei boxe portabile?

Avantajele utilizării unei boxe portabile sunt nenumărate și, odată ce vă achiziționați una, aceasta va merge peste tot cu dumneavoastră. În primul rând, cel mai evident avantaj este că nu au fire. Sunt complet independente, deoarece au propria sursă de alimentare, astfel încât nu trebuie să căutați o priză oriunde mergeți. De asemenea, acest aspect este perfect pentru utilizarea pe plajă, la piscină sau la țară, deoarece multe dintre ele sunt impermeabile.

Un alt avantaj legat de absența cablurilor este portabilitatea acestor dispozitive. Datorită tuturor inovațiilor care se fac în fiecare zi, modelele de boxe portabile devin din ce în ce mai ușoare. Ca urmare, le puteți transporta în geantă sau în rucsac fără a ocupa mult spațiu - unele modele încap chiar și în buzunarul unei geci sau al unui hanorac.

Cum să alegeți o boxă portabilă?

Atunci când alegeți cea mai bună boxă portabilă, există mai multe lucruri de luat în considerare. În primul rând, trebuie să vă uitați la conexiunea dispozitivului, aceasta poate fi prin wifi sau bluetooth. Principala problemă cu primele este că pot fi folosite doar în locuri care există această conexiune, cum ar fi casa sau biroul. În schimb, în cazul conexiunii bluetooth, trebuie doar să aveți la îndemână dispozitivul pe care îl veți folosi pentru a reda muzică (tabletă, calculator sau telefon mobil) și să îl conectați.

Un alt aspect de luat în considerare este autonomia dispozitivului. Minimul pe care ar trebui să îl aveți este de 8 ore la 50% din volumul dispozitivului. Ultimele modele apărute oferă o autonomie de 25-30 de ore, deci nu este un aspect de care trebuie să vă faceți griji. În cele din urmă, este interesant să vă uitați și la funcțiile suplimentare pe care le poate oferi, cum ar fi un ceas, radio, ceas deșteptător și chiar un sistem de iluminare cu diferite opțiuni de culoare.

Nu ascultați muzică la boxă, atunci când poate fi deranjant pentru alții

Să fim sinceri, însă. Boxa portabilă este o idee bună la o petrecere, la o ieșire cu prietenii, atunci când toți cei din grup își doresc să asculte muzică. Atunci când doar dvs doriți să ascultați muzică, indiferent unde vă aflați, de bun simț ar fi să folosiți o pereche de căști. Indiferent că sunt căști cu fir, căști wireless sau căști de gaming, care reușesc să anuleze zgomotele exterioare, muzica ascultată atunci când doriți să vă izolați de mediul exterior este cea mai bună opțiune.

Tot mai multă lume folosește căști pentru gaming pentru a asculta muzică, datorită faptului că acestea, construite pentru a reda la cea mai mare calitate toate sunetele, oferă un sunet care respectă timbrul instrumentelor și acoperă toată gama de frecvențe audibile pentru ureche (aproximativ între 20 Hz și 20 Khz).

Indiferent că o faceți la o boxă portabilă cu prietenii sau la o pereche de căști pentru gaming, atunci când sunteți singuri, ascultarea muzicii are o mulțime de beneficii, de la reducerea anxietății și stresului, până la îmbunătățirea memoriei și de la promovarea stării de bine și a emoțiilor pozitive, până la reducerea presiunii sanguine și a ritmului cardiac.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275