REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Cum vor să scape patronii de la Crevedia de închisoare și să uite de cele șase persoane decedate

Cum vor să scape patronii de la Crevedia de închisoare și să uite de cele șase persoane decedate

Mariana MURAT 14 iunie 2024 | 10:53 1447

Avem interceptări bombă din dosarul exploziei de la Crevedia! Ionuț Doldurea, patronul stației GPL și fiul primarului din Caracal, a căutat pe internet, imediat după tragedie, boli care îl pot scăpa de închisoare! Totodată, apar date și din raportul experților citat în rechizitoriul procurorilor, unde se menționează cauza exploziei ca fiind o scânteie produsă cu ranga. 

Cum vor sa scape patronii de la Crevedia de inchisoare si sa uite de cele sase persoane decedateIonuț Doldurea și Cosmin Stângă

Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă, patronii stației GPL de la Crevedia, au fost trimiși în judecată. Cei doi sunt acuzați de distrugere din culpă. Din interceptările atașate la dosar descoperim faptul că Doldurea, fiul primarului din Caracal, căuta cu disperare orice soluție ca să scape de închisoare. Printre căutările sale pe telefon se numără „țări fără extrădare și boli cu care nu se face pușcărie.„

Din procesul-verbal privind analizarea datelor obținute din dispozitivul utilizat de Doldurea Ionuț Daniel, încheiat la data de 17 octombrie 2023, a rezultat faptul că motorul de căutare a fost folosit pentru căutarea următoarelor informații: „țări fără extrădare, boli mentale cu care nu se face pușcărie și boli cu care nu se face pușcărie”, (...) anticipând consecințele de ordin penal și posibilitatea atragerii răspunderii în ceea ce îl privește.

În dosar a fost trimisă în judecată și firma celor doi, Flagas SRL, care deține stația GPL de la Crevedia care a explodat pe 26 august 2023, în urma cărora şase persoane au murit și 54 au fost rănite.

Cum vor sa scape patronii de la Crevedia de inchisoare si sa uite de cele sase persoane decedateImagini de la momentul exploziei

Totodată, cauza exploziei de la stația GPL ar fi fost o scânteie produsă cu ranga după ce se blocase o vană, se arată în raportul experților citat în rechizitoriul procurorilor din dosarul Crevedia. Totul s-ar fi produs pe fondul scurgerii de gaze din cisternă în timp ce angajații stației mutau gazul dintr-o cisternă mare într-una mai mică, conform realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai"riscule"in primul rand acolo unde aveau patroni ashtia punctul de lucru nu era voie dupa lege sa existe asha ceva,defapt nici nu aveau autorizatzie de la primaria Crevedia dar primarul PSDist "ca si tatal unui patron tot PSDist din Caracal"s-a facut ca nu vede,ashtia care te iau la intrebari si daca itzi construieshti un W.C. in curtea ta nu au vazut ca in Crevedia era o bonba despre care nu se pune intrebarea ca va putea sa explodeze si sa omoare oameni ci cand va exploda;defapt acolo era patron chiar primarul din Caracal dar cum legal nu este voie ca primar sa fii si patron l-a scris pe fiisu in acte,se poarta si la politicieni si militzieni si judecatori si in general totzi cei care nu au voie prin natura functziei sa fie si patroni de firme private,nu sunt ei patroni,nici o problema pt.ca au:copiii,nepotzi neveste,amante,prieteni,fratzi,ect.
2
0
Criminal este ala care a produs scanteia prin lovire cu ranga nu patronii ca nu ei i au spua sa de cu ranga
1
6
Pentru BLA. BLA,regia este in capul ala idiot pe care il tzii tu pe umeri ma,aici este vorba de lacomia unor indivizi si dispretzul lor pentru lege,dispretz care are la baza sustzinerea politica a primarului PSDist din Crevedia in primul rand care cica nu shtia nimic de firma asta,canci vrajeala pentru fraieri ca si bolile inchipuite ale criminalilor ashtia care prin tot ce au facut dupa dezastrul ala nu au aratat nici un fel de compasiune pentru mortzi si ranitzi cu care s-a soldat explozia aia,ba chiar au incercat sa ii scoata vinovatzi de explozie pe pompieri cere si-au riscat vietziele pentru ca sa limiteze proportziile dezastrului. Nishte criminali egoishti care ishi urmaresc dor interesul lor,restul nu conteaza pentru patroni ashtia.
6
3
A fost un atentat regizat de autoritati, precum genocidul Colectiv ! Trezirea !!!
1
9

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166