REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.8° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
28.8° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

Cum vrea Gino Iorgulescu să-şi scape băiatul de puşcărie

Cum vrea Gino Iorgulescu să-şi scape băiatul de puşcărie

Virgil STOIAN 16 iunie 2024 | 13:35 1281

S-a aflat cum vrea Gino Iorgulescu să-şi scape băiatul de puşcărie. În joc e o sumă uriaşă.

Cum vrea Gino Iorgulescu sa-si scape baiatul de puscarie

În joc e o mare sumă de bani. S-a aflat cu cât i-ar plăti preşedintele LPF pe avocaţii care se ocupă de caz.

Gino Iorgulescu a pus la bătaie o sumă imensă în speranţa că-şi va salva fiul de puşcărie. Mario Iorgulescu are parte de acuzaţii extrem de grave.
Cum vrea Gino Iorgulescu să-şi scape băiatul de puşcărie.

Sumă colosală încasată de către avocatul lui Mario Iorgulescu pentru a-l apăra pe fiul şefului LPF. Acesta este acuzat că a ucis un tânăr, asta după ce s-ar fi urcat la volan deși era sub inflluența drogurilor.

Pe 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a provocat un accident în urma căruia un tânăr în vârstă de 24 de ani a decedat. Procesul fiului lui Gino Iorgulescu a durat aproape patru ani. În tot acest timp, avocatul lui Mario Iorgulescu a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i consolida apărarea acestuia.

În octombrie 2023, Mario Iorgulescu a primit o condamnare de 13 ani și opt luni de detenție, hotărârea fiind definitivă. 180.000 de euro ar fi încasat avocatul de la Gino Iorgulescu, conform observatornews.ro.

Mario Iorgulescu s-ar fi urcat drogat la volan în ziua în care a produs respectivul accident. Potrivit oamenilor legii, fiul președintelui LPF avea și o alcoolemie de 1,96 g/l. Înainte de momentul impactului, fiul lui Gino Iorgulescu avea o viteză de 143 de km/h.

La numai câteva zile de la producerea accidentului, Mario Iorgulescu a fost dus de familia sa la o clinică privată din Italia, procesul fiind judecat în absența lui.

Acum, Mario Iorgulescu este tot în Italia, în încercarea de a se sustrage executării pedepsei privative de libertate. Asta pe motiv că suferă de anumite boli pe care le tratează în străinătate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doua jeguri umane,tata și fiu.Ati nenorocit o familie ordinarilor. La pușcărie amandoi
1
0
Ar fi ca lui Mafio sa i se dea cate un an in plus de puscarie pr fiecare luna in care se sustrage de la execurarea pedepsei. Tot corect ar fi ca Gino sa sa fie arestat pt complicitate la fuga lui Mario. Pe vremea lui Stefan ce Mare erau executati amandoi borfasii astia de iorgulescu!!!
7
0
In primul rand dupa pronuntzarea hotarari definitive Mario ar fi trebuit sa fie in Romania sa ishi execute pedeapsa,daca suferea de boli care nu ii permiteau sa stea in pushcarie asta decideau medici din Romania,la fel si daca era necesara tratarea micului alcoolic,drogalau si criminal in alta tzara,altfel Mario cu cat amana prezentarea la poarta pushcariei cu atat mai mult incalca legile din Romania si da dovada de nici un fel de regret si compasiune fatza de familia celui ucis de el,ca este ucis din culpa asta nu ii intereseaza pe cei dragi tanatului mort iar el tot mort si ingropat este,ia sa fi fost altfel adica mortul sa fi fost beat si drogat si sa intre pe contrases sa ti-l omoare pe Mario mai Gino sa te vad atunci ce spuneai acum.
14
1
Fraierii care au votat masiv pcr o sa vada acum cum se pise specialii pe ei cu nesimtire maxima
10
1
vorbeste in orice situatie nu numai in asta si nici un guvern sau parlament nu a facut nimic ptr a mai reduce pe cat posibil mizeria asta
9
0
Daca nu lasati oamenii sa sa exprime Ce rost mai are acest widget al ziarului cu optiunea COMENTARII ?
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510