REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cumnatul lui Beciu și-a rotunjit veniturile în urma numeroaselor contracte cu statul

Cumnatul lui Beciu și-a rotunjit veniturile în urma numeroaselor contracte cu statul

Andreea VREJOIU 1 martie 2023 | 00:00 3347

Societatea deținută de Gheorghe Giga, fiind vorba despre Ucsat Acces SRL, s-a bucurat în ultimii ani de numeroase contracte cu statul, rotunjindu-și veniturile serios. Se pare că talentul în afaceri și, în principal, în atragerea contractelor cu statul, este o trăsătură de familie. Cumnatul lui Gica este nimeni altul decât Iani Beciu, cel care are clădirea de pe Tomis care "adăpostește" sediul SPIT, și care deține Complexul Eden din Constanța. Dar, revenind la firma deținută de Gica, nu putem să nu observăm faptul că profitul a crescut considerabil de la an la an.

Cumnatul lui Beciu si-a rotunjit veniturile in urma numeroaselor contracte cu statul

De la an la an, societatea Ucsat Acces SRL, deținută de Gheorghe Giga, a devenit tot mai cunoscută la malul mării prin prisma numeroaselor contracte obținite de la instituțiile statului. De-a lungul anilor, societatea a obținut contracte bănoase de la Institutul de Cercetare și Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța, Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat București, Liceul Teoretic ,,George Călinescu” Constanța, Consiliul Județean Constanța, Universitatea Maritimă Constanța, sau chiar de la Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local, serviciu care funcționează chiar în spațiul deținut de cumnatul său, Iani Beciu.

În octombrie 2022, spre exemplu, societatea a reușit să primească nu mai puțin de 60.000 de euro de la Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat București, pentru lucrări de reparații la trotuarele și aleile de acces ale vilelor Pescăruș, Pelican și Cormoran din Eforie.

16.000 de euro a câștigat de la Universitatea Maritimă din Constanța

De altfel, societatea s-a ocupat și de serviciile de colectare, încărcare și transport deșeuri inerte (rezultate din demolări), deșeuri de moloz amestecat rezultate in urma activității de reabilitare a spațiilor aferente sălii de sport CSU Neptun (Hidrotehnica) și terenului, cu sediul in bd. Aurel Vlaicu nr 123, Constanța, pentru care a primit nu mai puțin de 16.000 de euro.

Și în 2021 firma a reușit să obțină bani frumoși de pe urma contractelor

Și în anul 2021, firma a reușit să obțină mai multe contracte de la instituțiile statului. În decembrie 2021, spre exemplu, a câștigat un contract de la Institutul de Cercetare și Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța, în valoare de 92.400 lei, adică aproximativ 19.000 de euro.

Și de lucrările de reparații generale și renovare ale Liceului Teoretic ,,Geroge Călinescu” Constanța s-a ocupat tot societatea Ucsat Acces SRL, deținută de Gheorghe Giga. Tot de la Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protcolului de Stat București a obținut un contract în valoare de 71.000 de euro.  

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ma intreaba vecina de la 3 , daca muierea din poza se stramba la fotograf , sau asa este fatza ei.../1/
7
0
Îl vede tot orașul în media locală. Aveți ce învăța de la el. Știe ce înseamnă mediul de afaceri. Face bani din piatră seacă. Se descurcă cu orice instituție a statului ro-mân. Îi are pe toți la degetul mic. Nu suflă nimeni din SPIT sau din ANAF în fața lui. Are rambursări de T. V. A. de sute de mii de lei. Inspectorii antifraudă îl ocolesc că tremură în fața lui. Știe codul fiscal și legea contabilității cap-coadă. Nu au ce să-i facă. Face pi-pi pe ei cu boltă. Inspectorii de la mediu nici măcar nu-l deranjează cu un apel, darămite să-i mai și facă un control de fond. I-a uns pe toți din guvernul țării că el nu "lucrează" cu papagalii din Constanța. F ă g ă d ă u încă îi leagă șireturile de la pantofi din cauza la procentul chiriei de la clădirea SPIT de pe Tomis. Viață lungă să ai băiete ca le descurci pe toate. Ești bun în ceea ce faci! Bravo ție! Dai lecții la mulți așa-ziși afaceriști din Constanța. Exact cum zici tu-armãnlu nu chiari. Toată viața ta ai făcut bani, și ai făcut, nu glumă! Nimic nu-ți stă în cale când îți propui ceva.
2
4
frumosi nebuni ai marilor orase.
1
0
Ce față de bătrână obosită are tipa!!! Pare zgripțuroaică și manipulatoare.
5
1
Naima marili. Fârticule ajunseși mari. Avdzâ tutî soia di tini. Cari i'asti ca tini? Tini hii di tutî ieta cu paratzi. Ahtari om nari avdzâtă. Țal Beciu s'mândreaști cu tini. Ca ți fcior! N'avdzâră tutâ soia al Beciu di tutâ ieta di ahtari fcior. Mâratlu di el. Hii fcior bun la casa omului. Ți başi fratili.
1
6
Doamneee că urâtă mai e asta din poză. Cică să te trezești dimineața lângă una ca asta! Mai bine îți faci vasectomie decât sa trăiești lângă una ca asta toată viața. Dă natura asta o urâțenie la unele femei de zici că sunt accidente genetice ale populației.
5
1
araman,aroman si iar aroman numai ei
2
1
m***e,m***e,m***e si iar m***e numai ei
1
1
Ti ar prostu sa ti fie Masini SH DOAMNA SHSHSH Destept in spania Porecla makara de spania hai dul de aici la palazu
3
0
Bahhh, am inteles ca e un geniu in afaceri, dar ca e si frumos, asta e prea de tot ! A ridicat un imperiu cu 30 de angajati ??? O firma de la 500 de angajati in sus poti zice ca e un inceput de imperiu ! Cat despre educatia scolara, sigur a facut Spiru, sau poate max Ovidiu ! La oi - ca acolo-i de voi !
4
2
E printre singurii makkkkedoni care nu a făcut brânzarie și care își plătește dările către stat la timp. Din nimic a ridicat un imperiu. Are peste 30 de angajați, toți cu carte de muncă. Gheorghe Giga e un bărbat deștept, frumos, înalt și cu multă educație școlară. Calculează un rând de cifre și pe orizontala și pe verticală în minte fără ajutor. E o capacitate a timpurilor noastre.
4
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016