REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cumpănașu, cerere către Iohannis și ceilalți candidați la prezidențiale: „Să mi se adreseze corespunzător studiilor - Dr.h.c EMBA Alexandru Cumpănașu“

Cumpănașu, cerere către Iohannis și ceilalți candidați la prezidențiale: „Să mi se adreseze corespunzător studiilor - Dr.h.c EMBA Alexandru Cumpănașu“

Replica API 15 octombrie 2019 | 02:13 622

Alexandru Cumpănașu

Candidatul independent la președinție Alexandru Cumpănașu a publicat pe pagina sa de Facebook un document prin care susține că a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea unei universități din Ucraina. În acest context, Cumpănașu are o cerere uluitoare către președintele Klaus Iohannis și către ceilalți candidați la Presedinție: „să respecte eticheta academică și să mi se adreseze corespunzător”.

„Dragi români. După ce și-au înghițit limba mercenarii care spuneau că nu am studii superioare prin publicarea de către mine a diplomei mele de absolvire (ziceai că-s de la ospiciu: HÂRTIA, HÂRTIA. DAȚI-NE HÂRTIA...), astăzi mai am o SURPRIZĂ pentru candidații analfabeți în materie de politică externă și geopolitică și mercenarii lor: am primit cea mai înalta distincție pe care un candidat român putea să o primească din partea unei universități: Titlul de DOCTOR HONORIS CAUSA al Universității Taurida Național University din Ucraina pentru meritele avute în timpul invaziei Peninsulei Crimeea de către Rusia! Această distincție este cel mai înalt grad academic ce poate fi primit de o persoană pentru merite aduse societății!!! Este o imensă onoare pentru mine cu atât mai mult cu cât Iohannis a tăcut complice la momentul invaziei că de altfel TOȚI candidații actuali la Președinție. Am fost alături atunci de Ucraina și ucraineni dar și de cei peste 400000 de români ce încă locuiesc în Ucraina. Am luat atitudine publică în nenumărate articole, declarații publice și am invitat în emisiunea Ambasador România pe ambasadorul Ucrainei la București în repetate rânduri pentru a descrie poporului român ororile comise în războiul din Ucraina. Spre deosebire de Iohannis, USR sau PSD nu am avut teamă să fiu categoric pentru că nu aveam "prieteni" de afaceri și finanțatori implicați în Ucraina și nu știau cum să nu supere Rusia. (pentru cunoscători...).

P.S.: O să-l rog pe Iohannis și restul candidaților și istericilor pe care i-am lăsat să-mi facă reclamă criticându-mă să respecte eticheta academică și să mi se adreseze corespunzător studiilor - Dr.h.c EMBA Alexandru Cumpănașu.

P.P.S: Și mai am o surpriză...”, este mesajul lui Cumpănașu pe Facebook.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
unulee, nu te bucura prea tare, ca nu isi da seama ca e nebun, asa cum nici tu nu iti dai seama ca esti diliman bai jighinea pzd-ista!
5
1
jigodia se autonumeste doctor second hand,a Dracului hiena nu i-ar mai muri doi in fata
4
0
E prima data cand vad un asa consens la comentarii si aprecieri!
5
1
e dus nebunul, de fapt asa ne trbuie noua la romani ...conducatorul !
5
3
Descreieretatul asta care crede ca-i va prosti paia cu un neuron mai mult decat el dupa care sa-si descarce balegarul in poala docilei veorica sa vada psd-eaua cat kkat a imprastiat el...O Loaza penala la fel ca toti psd-istii...
6
0
nu se dezminte. Muist, putoare, tupeist si hot !!!
8
0
e dus rau cu pluta escrocul asta . Are titlul cumparat de dr Hormonis Cauza. Mai Cumpanasule tot un kkt in ploaie ramii . Gratos individ mai poti fi
7
0
Votati EMBA !! hi hi Nenea EMBA suna asa african. Cumpanele nu ai votul meu. Stai linistit.
9
0
Asta-i dus cu capul, DILIU, rau de tot, da. DISPARI ciudatule! Esti paranoia, profitorule, dubiosule, adunator de diplome false. Titluri academice fara absolvirea unei facultati !!??..... In ce tara traim, ce invatamant avem ?!
13
0
dom'le, asta-i diliu tare de tot! Mai bine ar arata diploma de ABSOLVIRE a unei facultati sau de balcalaureat!
17
0
Mai du-te dracu de prost!
15
0
Nici unu la suta nu vei lua mai!
17
0
numai un caine traieste mancand si profitand de cadavre, mai ales ca era nepoata-ta de a 7 spita. Ai ajuns mai rau ca tiganii.
17
1
Si Ceauseasca a primit aceleasi titluri si nu avea decat 4 clase!Deci se poate sa le primesti!
17
0
Locul tau e la nebuni
18
1
imi este, la propriu, SCARBA, de acesti spugoi de la replica care considera caracter nepermis argimentele
11
2
dubios! titluri academice fara absolvirea unei facultati adevarate? si cred ca -honoris pauza- astea nu sunt luate pe studii! afirmatiile si comportamentul tipului intra in sfera ciudateniilor si a patologicului, oare?
23
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016