REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.7° Constanța Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
26.7° Constanța Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

Cunoscut afacerist român, implicat și în campania lui Trump, mort într-un accident de motocicletă

Cunoscut afacerist român, implicat și în campania lui Trump, mort într-un accident de motocicletă

Georgiana BOGLEA 26 iulie 2024 | 13:31 1893

Un tragic accident rutier a avut loc în Maramureș! Victima este Denis Repka, un cunoscut om de afaceri din Baia Mare, cunoscut și pentru implicarea sa în echipa de campanie a lui Donald Trump. 

Cunoscut afacerist roman, implicat si in campania lui Trump, mort intr-un accident de motocicleta

Bărbatul, care se afla pe motocicletă, a fost implicat într-un accident mortal pe DJ 109F, între localitățile Cavnic și Budești.

Cum s-a întâmplat tragedia

Accidentul a fost raportat prin numărul de urgență 112, iar la fața locului au fost trimise echipe de prim ajutor SMURD din Cavnic și Terapie Intensivă Mobilă. La sosirea echipajelor medicale, Denis Repka se afla în stop cardio-respirator. Un elicopter SMURD a fost, de asemenea, mobilizat pentru a oferi asistență suplimentară. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipele medicale, omul de afaceri a fost declarat decedat la scurt timp după sosirea echipajelor.

Poliția municipiului Sighetu Marmației a fost chemată să intervină la locul accidentului. Conform primelor verificări, se pare că Denis Repka a căzut de pe motocicletă pe carosabil, iar leziunile suferite au dus la decesul său. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei. 

Cine a fost Denis Repka

Denis Repka a devenit cunoscut în mediul online și în lumea afacerilor prin implicarea sa în campania lui Donald Trump. Activitatea sa în domeniul afacerilor și conexiunile internaționale l-au făcut o figură remarcabilă în comunitatea de afaceri. Moartea sa prematură este o pierdere semnificativă pentru familia, prietenii și colaboratorii săi.

„Denis Repka, un om mereu alături de Gold Stars Baia Mare, încă de la înființarea clubului, din 2012. Ne-a încurajat să nu renunțăm, să nu ne dăm bătuți și să avem încredere pentru a trece peste orice obstacol. De fiecare dată când eram într-un impas, nu stătea prea mult pe gânduri și ne sprijinea necondiționat pentru a reuși să ajungem la competițiile internaționale de mare anvergură.  Am discutat cu el zilele trecute și m-a asigurat că va fi alături de mine pentru a-mi transforma în realitate o dorință mai veche. Deschis, empatic, ”nebunatic”, un prieten pe care ți-l dorești alături de tine. Îți mulțumesc pentru că ai fost aici, în această sferă, și pentru mine, pentru Gold Stars Baia Mare, pentru noi, cei care am înțeles de la tine cât de important este să lași în urma ta... o lumină. R.I.P”, a transmis o apropiată de-a afaceristului.

Cunoscut afacerist roman, implicat si in campania lui Trump, mort intr-un accident de motocicleta

„Deși ne-ai părăsit prea devreme, amintirea ta rămâne vie în inimile noastre. Ai fost un prieten extraordinar, mereu plin de viață și bucurie, și ai lăsat o amprentă de neșters în viețile celor care te-au cunoscut. Ne va fi dor de zâmbetul tău, de râsul tău și de spiritul tău liber. Ne luăm rămas bun cu inimi grele, dar știm că vei rămâne mereu în amintirile noastre, călătorind liber, așa cum ți-a plăcut. Odihnește-te în pace, prietene drag. Vei fi mereu în gândurile și rugăciunile noastre Denis Repka.

Odihnește-te în pace prieten drag! Meștere, nu te vom uita ”, „Cu inimă grea am aflat despre plecarea din această lume a prietenului meu drag din copilărie, #DenisRepka. Nu pot să cred că este adevărat. Denis a fost un om cu adevărat special, plin de bunătate și inteligență. Gândurile mele sunt alături de familia îndurerată. Să ai un drum lin către ceruri, dragul meu, Denis ”, sunt doar câteva dintre mesajele din mediul online.

 Autoritățile continuă să investigheze accidentul pentru a determina cu exactitate cauzele și circumstanțele care au dus la acest dezastru. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
superbly selfconfident. to the end.
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436