REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
29.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cunoscutul luptător de KEMPO, SAMIR REGEP, APEL către CONSTĂNȚENI: 'Vă rog să mă ajutați'

Cunoscutul luptător de KEMPO, SAMIR REGEP, APEL către CONSTĂNȚENI: 'Vă rog să mă ajutați'

Replica API 25 aprilie 2021 | 00:00 25663

Samir Regep, cunoscutul luptător de kempo cere ajutorul constănțenilor. Acesta a fost diagnoticat cu cancer hepatic și, acum, mai mult ca oricând, are nevoie de ajutorul celor care îl cunosc, și nu numai. Mai exact, acesta trebuie să facă o vizită unui medic oncolog pentru a-i fi stabilit tratamentul, însă, toți cei la care a apelat îl pot consuta abia în perioada iulie - august. Așadar, acesta îi roagă pe cei care cunosc un medic oncolog, să îl ajute.

„Salut prieteni! A trebuit să-mi fac niste investigații medicale de unde am aflat că am cancer hepatic. Fiind asa de avansată boala trebuie să fac citostatice dar nu cunosc niciun medic oncolog și cu cei care am putut lua legatura nu pot să mă programeze așa de repede decât în luna iulie-august. Dacă cunoașteți sau aveti în lista voastră de prieteni un medic oncolog vă rog să vorbiți cu el dacă poate să mă ajute cu consult în privința tratamentului!!!

Iar în privința sălii de kempo antrenamentele vor decurge normal, ca și până acum, numai că dacă nu o să mai pot veni la sală, va fi acolo Adriana ca sempaiul meu. Am ajuns la finalul “meciului”meu... dar o să câștig meciul ăsta prin KO. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere și țineți-mi pumnii... cei care îmi vreți binele, bineînțeles!!!

Sper să nu vă îndepărtez de mine ci din contră, să fiți alături de mine și stiu că sunt mulți în situația mea... dar eu am simțit nevoia să comunic cu voi... mai ales pentru generațiile de sportivi și copii care au trecut prin sala mea și prietenilor mei apropiați, “dacă mai sunt”.

Vă doresc tuturor un Paște fericit alături de cei dragi și Doamne ajută!”, a transmis Samir Regep.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
RIP Samir Regep. iti vom simti lipsa.
3
8
sunt multi si il vei gasi pe cel care va fi pentru tine. Important este sa te duci prima data la Doctorul de Suflete.
4
3
sa te ie dracu
4
3
Un golan derbedeu
8
5
Sal ajute Asaftei
7
3
Dr. Viorel Scripcariu de la IRO Iasi
8
1
De la ce naiba asa ceva? Ca nu este spritangiu. Este fire sportiva. Il stiu de la inceputul anilor 90, de prin 1992, cand ma antrenam la fratele sau mai mare, Sedat, la sala Liceului Decebal din Tomis Nord. Venea des pe la noi la antrenamente. Era in varf de forma atunci. Cam pe atunci a facut meciul demonstrativ cu Jimmy Mitchel, campion mondial Kick Box. Chiar imi este simpatic Sam si ii doresc tot binele. Revin, de la ce se poate face o asa nenorocire? Suparari, stress, nervi? Si astea cred ca se aduna si afecteaza.
22
5
La afidea doamna Buzoianu
15
4
La Mangalia la doamna doctor Bulai
9
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016