REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
23.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Cuplul ucigaș din Vaslui au ajuns la a treia victimă

Cuplul ucigaș din Vaslui au ajuns la a treia victimă

Georgiana BOGLEA 19 iulie 2024 | 12:56 966

Procurorii vasluieni au început, în această dimineață, căutările pentru o altă victimă a concubinilor din Pungești care au ucis un bărbat și i-au ascuns trupul într-un geamantan, iar ieri mărturiseau și o a doua crimă, o femeie dispărută acum aproape un an. În urma căutărilor, au descoperit o a treia victimă,tot femeie, spun polițiștii.

Cuplul ucigas din Vaslui au ajuns la a treia victima

A treia victima a fost găsită la marginea unei păduri, la aproximativ 4 kilometri de satul Pungesti și este o femeie. Ar fi vorba de o persoană din județul Bacău, dată dispărută de familie.

Autoritățile nu au oferit, momentan, mai multe date despre cum au ajuns la descoperirea celui de-al treila cadavru.

Anchetatorii bănuiesc că în locuința inculpaților aveau loc acte de prostituție.

Zoro Buzatu și Narcisa ar fi administrat un adevărat bordel la ei acasă, fapt confirmat și de soțul celei de-a doua victime, o femeie în vârstă de 51 de ani care locuia în același sat cu criminalii. Ea era dată dispărută încă de anul trecut. Criminalii le-au indicat polițiștilor locul unde i-au aruncat osemintele.

Doinița Nica, zisă Veverița, era dispărută de anul trecut. După ce Zoro Buzatu și concubina lui au mărturisit că au ucis-o și pe ea, polițiștii i-au găsit scheletul într-o zonă împădurită din apropierea Pungeștiului. Șocant este că soțul Veveriței a avut o presimțire că cea găsită va fi soția lui și, înainte de descoperire, a povestit presei locale ce făcea femeia în casa lui Zoro și a Narcisei.

"Acolo se ducea seară de seară, în lipsa mea. După ce plecam de acasă, ea se ducea la Zoro în casă. Se avea bine cu femeia și cu el. O aducea că pentru ea aduceau bărbați în lipsa mea. Lua bani și de la mine, lua și de la bărbați, lua de la oricine se juca cu banii. Ca un fel de bordel era în casă la Zoro", povestește bărbatul.

Sătenii au fost îngroziți să afle că lângă ei a fost găsit încă un cadavru și că în satul lor se afla o adevărată casă a ororilor.

Bărbatul ucis și băgat în valiză de cuplul de criminali se numește Florin și este din Oncești, Bacău. 

Ar fi venit la locuința celor doi pentru a întreține relații sexuale contracost.

Narcisa ar fi fost cea care l-ar fi ademenit în casă și i-ar fi oferit plăceri în schimbul unor sume de bani. Zoro, iubitul acesteia, ar fi înnebunit și s-ar fi năpustit cu toporul asupra victimei.

Ca să scape de cadavru, agresorul și iubita lui l-au băgat într-un geamantan pe bărbatul dezbrăcat şi l-au aruncat la marginea satului. Imediat după faptele cumplite, cei doi au fugit în Brașov, acolo unde au fost și prinși de oamenii legii, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436