REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
24.4° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Cupluri celebre din România care au divorțat în anul 2022

Cupluri celebre din România care au divorțat în anul 2022

Ana Maria Lipan 1 ianuarie 2023 | 00:00 1833

Multe cupluri de vedete din România au decis în cursul acestui an să se separe, divorțurile din lumea mondenă acaparând atenția publicului, printre perechile ce au decis să meargă pe căi diferite aflându-se multe nume neașteptate. Multe dintre aceste cazuri au făcut prima pagină a ziarelor, unele dintre ele fiind însoțite chiar de scandaluri spumoase. Cel mai relevant exemplu este despărțirea cuplului Prodan-Reghecampf, scandalul dintre cei doi fiind alcătuit din numeroase episoade ce au ținut publicul lipit de ecrane. Există totuși și celebrități ce au acționat într-un mod discret, precum cel format din Alina Sorescu și Alexandru Ciucu.


Anul 2022 a fost marcat de destrămarea a numeroase cupluri de vedete, unele dintre ele fiind foarte neașteptate. Unele vedete au ales să încheie în 2023 mariaje ce au ținut ani de zile, precum Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf și Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Șocant a fost și divorțul Simonei Halep si al lui Toni Iuruc, cei doi fiind căsătoriți mai puțin de un an.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost unul dintre cele mai urmărite despărțiri din 2022. Scandalul dintre cei doi au fost subiectul a numeroase discuții în lumea media, spectatorii întregului divorț fiind martori a numeroase scene șocante și împărțindu-se în tabere.

Anamaria și Laurențiu au format unul dintre cele mai solide și cunoscute cupluri din showbizul românesc, asta până infidelitatea lui Reghe a determinat-o pe Anamaria să pună capăt relației. Cei doi s-au separat încă din vara anului 2021, după 13 ani de mariaj, iar divorțul s-a încheiat  în anul 2022. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas în 2008, în același ani născându-se și fiul acestora Laurențiu Junior.

Lumea sportului a fost de asemenea zguduită anul acesta după ce Simona Halep (30 de ani) și Toni Iuruc (43 de ani) au divorțat după nici măcar un an de căsătorie. Cei doi s-au prezentat în octombrie a.c. s-au prezentat la notar pentru a finaliza separarea. Cei doi s-au căsătorit pe 17 septembrie 2021, panificând să se cunune religios pe 13 noiembrie, la Sinaia.

 Discreți au fost și Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Mariajul celor doi s-a încheiat după 12 ani de căsnicie. Cei doi nu sunt cunoscuți pentru faptul că întotdeauna și-au protejat viața privată, oferind rar detalii din intimitatea familiei, așa cum s-a întâmplat și în cazul divorțului.  

Divorțul celor doi s-a finalizat în primăvara acestui an, Alina fiind prima care a confirmat separarea. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2008 și au împreună două fiice, Carolina, în vârstă de 8 ani, și Ana Raisa, în vârstă de 6. Carolina și Raisa locuiesc în prezent cu Alina și bunicii materni.
 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303