Curs de gastronomie la Piața de Pește din Năvodari
Curs de gastronomie la Piața de Pește din Năvodari
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestPiața de pește din Năvodari a găzduit, sâmbătă, 20 aprilie a.c., un curs de gastronomie pentru cei care vor să se angajeze în acest domeniu, curs susținut de Chef Sorin Cercelaru împreună cu dr. Valentina Andronicescu, care s-a referit în cadrul aceluiași eveniment la beneficiile consumului de pește.
La cursul de gastronomie s-au înscris 35 de persoane care au învățat beneficiile consumului de pește, dar mai ales, cum să îl gătească. Participanților le-au fost expuse noțiuni de gastronomie, iar cursul a culminat cu ore bune de practică. În cadrul sesiunii practice desfășurată în bucătăria restaurantului Pieței de Pește, participanții au deprins cum să fileteze corect un pește, cum să toace mai rapid legumele, cum să gătească diferite preparate din pește / scoici ș.a.. Cei mai pricepuți dintre ei au gătit alături de Chef Cercelaru preparate pe bază de scoici, care a fost degustate la final de către toți participanții. Organizatorii au pus la dispoziția participanților toate materialele necesare desfășurării cursului și probelor practice.
Piața de Pește din Năvodari urmează să găzduiască și un concurs de artă culinară.
F.B.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News