REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cuțitarul de la Murfatlar a primit 17 ani de închisoare după ce și-a înjunghiat iubita

Cuțitarul de la Murfatlar a primit 17 ani de închisoare după ce și-a înjunghiat iubita

Victor ROTARU 31 octombrie 2023 | 00:00 1597

Paul V., o față cunoscută oamenilor legii, a fost condamnat la 17 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor calificat, după ce acesta și-a bătut cu bestialitate concubina și a înjunghiat-o. În trecut, Paul V., a mai avut astfel de scăpări, în sensul în care, în august 2016, acesta și-a înjunghiat un prieten pe care îl împrumutase cu 50 de lei, Paul V. fiind supărat că prietenul nu i-a înapoiat banii la timp. 

Cutitarul de la Murfatlar a primit 17 ani de inchisoare dupa ce si-a injunghiat iubitaFoto cu rol ilustrativ

În data de 16 septembrie 2022, lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Poarta Albă au fost sesizați prin apel la 112 de către o femeie care a transmis faptul că vecina sa a fost agresată fizic de concubin. La fața locului a fost identificată Laura S., care a precizat că în urmă cu câteva ore, mai exact pe data de 15 septembrie, în jurul orei 23:00 a fost bătută de către Paul V., care se afla în stare de ebrietate, fiind lovită cu pumnii și picioarele în zona abdomenului și a coastelor. 

Fiind audiată în calitate de persoană vătămată, Laura S. a arătat că are o relație de concubinaj cu Paul V. de aproximativ 10 ani și au împreună un copil de 7 ani. De-a lungul timpului, pe fondul consumului de alcool, concubinul a agresat-o în repetate rânduri. În trecut a depus o plângere penală împotriva acestuia deoarece a lovit-o cu pumnii în zona feței, fiindu-i eliberat un certificat medico-legal, însă, ulterior, întrucât s-a gândit la viitorul copilului lor, a ales să-și retragă plângerea. 

I-a cerut să se ducă în dormitor și a pus-o să se așeze pe jos, pe podea

În data de 15 septembrie 2022, concubinul ei a plecat în sat și a băut toată ziua, iar în jurul orei 23:00 a revenit la locuință, aflându-se în stare de ebrietate. În imobil se mai aflau soacra și fetița ei. La scurt timp după ce a venit acasă, Paul V. i-a cerut să se ducă în dormitor și a pus-o să se așeze pe jos, pe podea. Acesta a început să îi reproșeze că nu avea grijă de el și, în timp ce se afla pe podea, a început să o lovească cu pumnii cu picioarele în față și în abdomen. Agresiunea s-a desfășurat pe o perioadă mai îndelungată de timp, posibil 20-30 de minute, timp în care concubinul a luat mai multe pauze spunând că obosise. 

Cutitarul de la Murfatlar a primit 17 ani de inchisoare dupa ce si-a injunghiat iubitaFoto cu rol ilustrativ

La un moment dat, a observat că Paul V. s-a deplasat într-o altă cameră și l-a văzut căutând sub pat o bâtă pe care de obicei o ținea acolo. A profitat de acest moment și a fugit în stradă, însă a fost urmată de agresor. Laura S. a menționat că nu mai reține dacă în acel moment concubinul i-a mai aplicat lovituri, întrucât şi-a pierdut cunoștința, iar când și-a revenit a constatat că era căzută la sol. La acest moment a început să strige după ajutor, iar concubinul i-a pus mâna la gură, pentru a o împiedica să mai strige. La un moment dat un vecin, a întrebat „ce se întâmplă acolo?”, împrejurare care l-a determinat pe Paul V. să o abandoneze și să intre în locuință. Paul V. este o persoană cunoscută a oamenilor legii - în august 2016, după ce s-a îmbătat, acesta și-a înjunghiat un prieten pe care îl împrumutase cu 50 de lei. 

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis să îl condamne pe Paul V. la o pedeapsă de 17 ani de închisoare, cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor calificat. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jeguri ale societatii in care traim, incurajati de justitia confuza de politia impotenta, fricoasa si plina de lipsuri, scursurile se imultesc an de an acapareaza si ce a mai ramas bun in tara asta ! munca fortata ,puscaria adevarata , justitia ...curata si politia ...versata lear da de capat , dar nu se vrea!
4
0
bei si castigi
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510