REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cutremur în Poliţie. Capetele din Ministerul de Interne încep să cadă

Cutremur în Poliţie. Capetele din Ministerul de Interne încep să cadă

Victor ROTARU 23 iunie 2024 | 12:14 1687

Șefi ai poliției extrem de importanți sunt vizați de DNA. Șeful IPJ Cluj este acuzat că şi-a pus subalternii să scrie în procesele verbale că soția sa se afla la volan când a fost prins cu 120 de kilometri într-o localitate, iar șeful poliției Alba a fost înlocuit din funcție după ce numele său a apărut într-un dosar in care se vorbește despre protecție oferită hoților de lemn din Apuseni.

Cutremur in Politie. Capetele din Ministerul de Interne incep sa cadaCătălin Predoiu

Doi șefi din Poliție cu ștate vechi au fost schimbați în doar câteva zile și asta pentru că Direcția Națională Anticorupție s-a pus cu tunurile pe ei.

Pe de o parte, vorbim despre Mihai Rus, șeful Poliției Județene Cluj, cel care este acuzat de instigare la abuz în serviciu, după ce și-ar fi pus subalternii să treacă în fals în procesele verbale cum că soția lui ar fi fost la volanul mașinii atunci când acesta a fost surprins circulând cu 120km/h pe o porțiune de drum pe care viteza legală permisă era de 50km/h.

Pe de altă parte, Florin Dogaru, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Alba, a fost și el schimbat din funcție. Nici măcar nu mai apare pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean, după ce numele său este menţionat într-un dosar instrumentat tot de procurorii anticorupție în legătură cu infracțiunea de abuz în serviciu.
Având în vedere că acesta, iată, este urmărit penal alături de alți polițiști, există suspiciuni că șeful poliției, împreună cu subalternii, ar fi oferit protecție unor afaceriști care aveau interese în exploatarea lemnului din Apuseni. Așadar, iată două nume mari din Poliția Română, schimbate în doar câteva zile. Vom vedea ce urmează în perioada următoare, pentru că se anunță și alte anchete de amploare desfășurate de DNA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia romana este bara bara cu interlopii...
1
0
Ce vreti voi sa faca un politist care nu mai are instrumente legale de impunere a legii? Pai daca el nu mai poate retine un hot 3 zile cum facea odata si acum se roaga de cate o cu.rva de pro.cu.ror sa l aresteze si aia il amendeaza tot pe politist ca i strica weekendul si orele de dupa program. Pai daca acum are de facut hartii si rapoarte ca nu i ajung 8 ore din ziua de munca cand sa mai faca si munca in teren? In plus sunt din ce in ce mai putini politisti operativi care sunt platiti p***t si din ce in ce mai multi neoperativi platiti bine care ii iau la bani marunti pe operativi ca de ce sunt in urma cu rapoartele statistice. Sunt din ce in ce mai multe femei care este evident ca nu pot impune legea in strada si nai mult incurca. Dupa care raman insarcinate stau 2 ani acasa si apoimaifac un copil si uite cum trec 5 ani in care postul este blocat. Nu au teaser nu sunt pregatiti fizic nu cunosc tehnici de lupta si aparare. Cp si cpp au tot fost modificate pana nu mai sperie pe nimeni
1
1
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos --> use.my/arctrum
1
1
O fi cutremur pentru cei care nu shtiu cat de corupta este politzia Romana,in rest cum credetzi ca puterea clanurilor interlope a crescut de la an la an la fel si traficul de femei,de droguri,evaziunea fiscala,pai toate astea creshteau de la an la an daca politzishti ishi faceau treaba ?,dar totzi infractori ishi fac de cap pentru ca orice problema se rezolva cu o shpaga sau infractori aia mai mari au oameni lor din militzie care ii protejeaza,"cotizeaza pe luna o suma si ishi fac de cap",pai chiar si in presa apar la cazuri neobishnuite cand un politzist refuza mita,dar el refuza de cele mai multe ori pentru ca spaga era prea mica nu pentru ca era un politzist cinstit.
5
0
Pana nu pleacă despescu în politie nu vor fi decât mâncătorii și executii cu dgipi. Nu mai muncește nimeni toată lumea sta la cutie sa nu deranjeze vreun bogatan protejat de mafia lui despescu
6
0
cautati si pe la ct, la fosta srpt...... un anume dica...... uns sef srpt si ce matrapazlacuri facut, incepand de la amenintari voalate si apoi directe si pana la dosare fictive, mite, santaj, etc.
5
1
nici un cutremur politia e una din cele mai dezorganizate subfinantate ineficiente si corupte institutii ptr ca mafia infractorilor din psdnl a vrut-o si a facut-o asa schimbari si demiteri au fost intotdeauna ce e la altii anormal la ei e ceva normal
7
0
Zis limba,nu este bun de nimic...este bass !
9
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016