REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Sâm., 14 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6852
24.4° Constanța Sâmbătă, 14 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6852
 

Cutremur în Poliție: procurorii fac percheziții la polițiști suspectați de luare de mită

Cutremur în Poliție: procurorii fac percheziții la polițiști suspectați de luare de mită

Mirela PASCAL 13 martie 2024 | 13:53 1620

Poliţiştii DGA şi procurorii fac, miercuri, percheziţii la Poliţia Urziceni şi la domiciliile unor agenţi de poliţie suspectaţi de luare de mită.

Cutremur in Politie: procurorii fac perchezitii la politisti suspectati de luare de mita

”Astăzi, 13 martie 2024, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa, în baza ordonanţei de delegare emisă de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa şi a mandatelor de percheziţie emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Ialomiţa, efectuează un număr de 4 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Ialomiţa (una la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni, iar celelalte trei la domiciliul unor agenţi de poliţie)”, anunţă, miercuri, Direcţia Generală Anticorupţie.

Care sunt acuzațiile

Sursa citată a precizat că activităţile se desfăşoară într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de luare de mită, de către agenţi de poliţie în cadrul IPJ Ialomiţa - Poliţia Municipiului Urziceni care ar fi pretins şi primit sume de bani de la conducători auto pentru a le aplica contravenţii mai blânde faţă de cele constatate în realitate.Trei poliţişti vor fi duşi la audieri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sectia 3 Brasov trebuie reorganizata din temelii. E O BATJOCORA ACOLO. Agentul cu zona rulment tractorul trebuie trimis la școală de politie El trebuie sa apere cetățenii nu infractorii bine organizati.
0
0
Desfiintati sectia 4 politie Constanta de pe strada Somes 28. Este total inutila. Niciun dosar nu se solutioneaza. Distrugerile nu sunt fapte penale la ei . Orice dement poate sa iti darame casa pentru ca acesti politisti spun ca nu a facut-o cu rea intentie. Astfel de politisti nu fac altceva decat sa incurajeze infractorii de toate speciile.
6
0
Hai și la Mangalia că veți rămâne mască
10
0

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245