REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
23° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

Cutremur în USR Constanța! Ochiuleț a fost exclus din partid! Urmează Caragheorghe?!

Cutremur în USR Constanța! Ochiuleț a fost exclus din partid! Urmează Caragheorghe?!

Virgil STOIAN 27 septembrie 2024 | 16:15 1383

Cutremur în USR Constanța după ce Mihai Ochiuleț a fost exclus din partid. Excluderea ar fi venit după două sesizări ale lui Stelian Ion, după ce Ochiuleț ar fi dat din casă, mai precis discuții dintr-o ședință internă. Mihai Ochiuleț acuză interesele și conducerea din filială, prin excludere el pierzând și locul de consilier local.

Cutremur in USR Constanta! Ochiulet a fost exclus din partid! Urmeaza Caragheorghe?!Ion Stelian și Mihai Ochiuleț

Mai jos puteți vedea postarea lui Mihai Ochiuleț: ”După 8 ani în care m-am dedicat total Uniunii Salvați România și filialei Constanța, azi, 27 septembrie 2024, Biroul Național al USR a decis excluderea mea din organizație în baza a două sesizări inițiate de Stelian Ion – el însuși membru al Biroului Național și trăgător de sfori pentru judecarea unor spețe în propriul folos, înaintea a sute de alte spețe care își așteaptă rândul intru eternitate pentru a fi dezbătute de Biroul Național!
Cum rămâne cu principiile pe care le enunți publicului larg, Stelian Ion? Împotriva nedreptăților, împotriva hoției? Am prins, la modul propriu un HOȚ în interiorul USR, i-am făcut sesizare la Biroul Național pentru excludere (pentru că statutar nu ne puteam atinge altfel de el) iar tu ca membru al Biroului Național nu ai catadicsit, mai bine de un an, să aduci pe ordinea de zi excluderea unui pungaș în cel mai înalt for de conducere! A trebuit să-l prindem a doua oară pe HOȚ și altcineva să se ocupe să elimine mizeria din filială!  Nu uit nici că respectivul HOȚ era protejatul partenerului tău de scaun Parlamentar Remus Negoi și cel care ți-a înlesnit ințelegerea in vederea obtinerii unor avantaje financiare pentru renunțarea unui proces.
Acum, pentru că am îndrăznit să expun public limbajul licențios folosit pe grupul de conducere al Biroului Județean fără ca cineva să ia atitudine față de măscările proliferate la adresa unul jurnalist local, manipulezi ordinar Biroul Național, negociezi înțelegeri, și ai creeat abuziv condițiile pentru ca eu să fiu dat afară! În realitate, te deranjează că nu am pupat inelul! Te deranjeză că sunt cel mai vizibil membru al filialei Constanța după “sfinția ta“, te deranjează că sunt implicat, te deranjează că oamenii mă caută și îmi vorbesc, te deranjează ca oamenii identificau USR și cu Mihai Ochiuleț! Toate acestea te deranjează! Te deranjează oricine care ar putea să-ți ia din aura de unic posesor al dreptății și adevărului pentru organizația USR Constanța! În realitate nu faci decât un joc care să-ți folosească intereselor personale! Căci ne aducem aminte cum în 2016 vorbeai despre maxim 2 mandate de parlamentar, despre rotația cadrelor, despre reîmprospătarea resurselor umane. Toate aceste sunt istorie! Acum vrei mandat pe viață (candidezi pentru al treilea mandat și te pregătești pentru al patrulea)! Acum așezi oamenii pe funcții din pix pe criterii de obediență! Acum blochezi filiala! Acum ești artizan de excluderi și suspendări de nici tu nu le mai știi numărul!
Elena Lasconi acum 3 luni am trimis 3 sesizări cu privire la abuzurile din filiala USR Constanta, cum se prioritizează analiza sesizărilor? După interesul lui Stelian Ion?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La chitac nu dati drumul la comentarii?
0
0
bwahahahahahahahahahahhahaahahahahahahaha
1
0
Chiar ma intrebam de ce se zguduie peretii in toate wcurile din Constanta....e cutremur la USR
2
1
Asa este stelian un mare lache care trage sfotile
2
0
Un ghertoi
2
0
Prejudicii de imagine???… amuzant!!!…. Stelicaaaa stiam ca esti sarac la minte dar nu te stiam si orb, ba baiete… insati persoana ta , Gima, Cocargeanu sunteti cele mai mari prejudicii de imagine…. Nemernicilor!
4
0
Nimanui nu prea ii pasa...
4
1
Dă-l ochiulet la DNA PE STELIAN ION ,UN EXCROC !! Ști bine cu plajă Caelia . Spune TOT NU-L IERTA
7
1
Sub mantia Injustitiei lui Stelica se adăpostește o gasca de hoti si de p******e… a se vedea limbajul dumnei Abdurefi, amanta Ivan, hotul Negoi care zice el ca a imprumutat banii dar a uitat ani buni sa ii returneze, vanzatorul de adidasi Cocargeanu si alte specimene de genul celor enumerate… unul si unul… o sa va voteze Sulea Spatarul, nemernicilor! Huoooo Stelian , ai mintea otravita de scuipatul de bufnita la miezul noptii pe care il vinde zambareata de nevasta-ta
7
3
Cine pl mea ea Stelian asta până la urmă? Un nou name până acum 4 ani...unde mm ai fost mă oportunistule?????? Du-te dracu de senil
7
2
Ce noroc pe domnul Ochiuleț că l-au dat afara in loc sa îi facă plângeri penale pentru toate ilegalitățile pe care dansul le-a făcut (sau oare sunt păstrate pentru mai târziu în cazul în care stimabilul încă mai insista?!). Sa zică saru' mana că nu s-a ales cu mai mult decât o simplă excludere. Oricum, chiar și simplul post de consilier era mult prea mult pentru pregătirea și nivelul dansului. Acum va avea mai mult timp pentru a se axa pe cariera sa profesională.
7
4

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364