REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.2° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
28.2° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Cuza de la Noaptea Târziu, ghinion în aeroport

Cuza de la Noaptea Târziu, ghinion în aeroport

Valentina CAMARA 12 aprilie 2023 | 00:00 309

Cuza este foarte activ pe rețelele personale de socializare și de fiecare dată când are ocazia împărtășește momentele frumoase, dar și cele mai puțin frumoase cu fanii lui de pe Instagram și Facebook. De această dată, artistul a povestit că a avut mult ghinion în aeroport. Iată ce i s-a întâmplat cântărețului în drum spre România, dar și ce a postat el pe InstaStory!

Cuza de la Noaptea Tarziu, ghinion in aeroport

În urmă cu doar o seară, Cuza de la Noaptea Târziu a avut mare ghinion în aeroport. Pe rețelele personale de socializare, fostul concurent de la Asia Express a mărturisit ce i s-a întâmplat în drum spre țară. Iată ce a pățit celebrul artist!

Cuza de la Noaptea Târziu, ghinion în aeroport

Pe rețelele personale de socializare, Cuza de la Noaptea Târziu a spus că trebuia să ajungă de multe ore acasă, adică în București, însă avionul cu care a mers a avut întârizere. Cu toate acestea, el spunea că își dorește să ajungă în timp util acasă, pentru a se odihni înainte de a merge la Neatza cu Răzvan și Dani.

„Trebuia să fiu de 2 ore acasă, dar sunt la Baia Mare. După ce am decolat cu întârziere de 2 ore și ceva... am luat personalul... ne-am oprit în prima stație. Trebuia să aterizăm la Bucuresti la 20:30 (în mod normal)... acum sper să ajungem la București până la 00:30... să mai prind și eu câteva ore de somn!”, a precizat cântărețul pe InstaStory.

Mai mult decât atât, fostul concurent de la Asia Express a declarat că este dezamăgit de compania aeriană Tarom, pentru că a întârziat foarte mult din cauza acestei companii. Artistul a scris câteva vorbe pentru această companie.

„Te pup @tarom.airways, e o plăcere să stau prin aeroport. Mai mare dragul să zburăm împreună. Acum am înțeles de ce tot spuneți „Vă mulțumim că ați ales compania Tarom”... și voi sunteți surprinși că mai facem asta”, a mai adăugat el.

Artistul, ironii la adresa șoferilor

În urmă cu câteva luni, Cuza de la Noaptea Târziu a avut de spus câteva ironii la adresa șoferilor. Artistul a povestit atunci că șoferii din București conduc prea tare în momentele nefavorabile din punct de vedere al meteorologiei, conduc pe linie dublă continuă, nu semnalizează și se aglomerează și mai tare traficul din Capitală.

„Din cauza condițiilor meteorologice, traficul este îngreunat și practica de fiecare dată când ninge sau când plouă ne face să uităm tot ce am învățat noi la școala de șoferi și în toți anii ăștia de când avem permisul. Experiența noastră este anulată pentru că se face condens la ea, pentru că e apă și e fleșcăită. Îți dă și se condensează, înțelegeți voi… Deci se merge mult prea tare, se întoarce pe linie dublă continuă, nu se semnalizează și se aglomerează, deci nu sunt condiții de muncă, stați acasă”, a declarat artistul atunci, pe InstaStory.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303