REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Dacă agentul doarme și nu veghează, șoferul parchează în mijlocul străzii! Video

Dacă agentul doarme și nu veghează, șoferul parchează în mijlocul străzii! Video

Maria ONICA 27 februarie 2023 | 00:00 1480

Deși numărul mic de parcări din Constanța reprezintă o problemă pentru șoferi, iată că unii se descurcă cum pot. Pe strada Labirint din zona autogării a răsărit de nicăieri un loc de parcare improvizat chiar în mijlocul străzii. Un alt autoturism a fost lăsat în mijlocul străzii, ca și cum totul este perfect normal. Se pare că autoturismul era folosit în interes de serviciu, deoarece sigla unei firmei de materiale de construcții se putea observa inscripționată pe mașină. 

Daca agentul doarme si nu vegheaza, soferul parcheaza in mijlocul strazii! Video

Chiar dacă amenzile pentru parcările neregulamentare sunt destul de usturătoare, se pare că unii șoferi nu țin cont de acest aspect. Acesta este și cazul unui șofer cu un autoturism marca Seat, cu numerele de înmatriculare pe București, care a făcut o parcare de toată frumusețea. Șoferul și-a lăsat autoturismul în mijlocul străzii Labirint, din zona autogării, pentru a-și rezolva treaba pe care o avea în aceea zonă. 

Daca agentul doarme si nu vegheaza, soferul parcheaza in mijlocul strazii! Video

Mai mult decât atât, autoturismul aparține unei firme de materiale de construcții, semn că mașina era folosită în interes de serviciu. 

Video:

Acest episod vine la doar câteva zile de când un alt șofer a procedat exact la fel. Amintim că luni, 20 februarie a.c., un constănțean cu pofte pentru preparate tip fast food și-a parcat autoturismul marca Volkswagen CC în mijlocul străzii Labirint, din zona autogării. Bărbatul s-a aprovizionat de la fast food-ul din zonă, și-a dus mâncarea liniștit la mașină, apoi și-a amintit că are câte ceva de luat și de la patiserie.    

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai prietene acolo in zona, nu numai ca nu sunt locuri de parcare, dar sunt și oameni care parchează in “v-ul” acela, neincurcand pe nimeni in trafic. Inclusiv mașinile statului mai parchează acolo, pe termen scurt. Dar voi, neavând știri, sa nu va lase doamna administrator corigenți la locul de muncă, veniți și voi cu știri dinastea “senzationescu”, crezând că, “mare știre”. La munca cu voi “greierasulor”!!!!. Toată vara ați dansat, acum este momentul sa arătați și voi ce ați “agonisit”, precum furnica. Trântori, exista peste tot. …
3
1
Am putea spune ca-l cunoastem pe sofer :))))))
1
2
Să vezi somn în Mangalia. Amendează numai în fața primăriei să vadă primarul.
3
1
Bai frate iar stirea asta de kacat?
6
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016