REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
18.4° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

Dacă tot nu are profit... Goidea s-a retras din singura firmă în care era asociat!

Dacă tot nu are profit... Goidea s-a retras din singura firmă în care era asociat!

Mirela PASCAL 8 mai 2024 | 00:00 2242

Florin Goidea, de meserie... director, același care i-a suflat funcția de conducere social democratului Daniel Georgescu, de la ACN, a făcut o mișcare în afaceri de ultimă oră: a ieșit din singura firmă în care era asociat. Este vorba despre Accounting and Payroll Business SRL, care se ocupă de servicii de furnizare și management a forței de muncă. Goidea și-a vândut acțiunile, pentru colosala sumă de... 90 de lei. Nu e de mirare decizia lui Goidea, având în vedere rezultatele financiare dezastruoase pe anul trecut. 

Daca tot nu are profit... Goidea s-a retras din singura firma in care era asociat!Florin Goidea

Florin Goidea pare că se pricepe mai bine la administrarea companiilor statului- deși avem îndoieli și la acest capitol-decât la afaceri. S-a retras din firma Accounting and Payroll Business SRL, cesionându-și un număr de 9 părți sociale, cu valoare nominala de 10 lei/parte socială, la prețul de 90 lei, către Gabriela Bungău, aceasta din urmă devenind unic asociat. ”Slăbuță” firmă, având în vedere rezultate financiare bifate anul trecut.  A avut vânzări de 9.000 de lei și profit de doar  3.426 lei, cu 0 angajați.

Daca tot nu are profit... Goidea s-a retras din singura firma in care era asociat!

Goidea, de la CNAPM la ACN

Fostul consilierul județean Florin Goidea, ales în 2016 din partea PMP, a fost numit, din 5 februarie 2020., director general adjunct al Administrației Porturilor Maritime Constanța (APMC). Anterior, funcția fusese ocupată, printre alţii, şi de Marian Tănase, numit în august 2016. În octombrie anul trecut, Tănase s-a trezit cu o decizie de încetare a contractului de muncă spune el, fără a-i indica în mod expres în decizie prevederea legală care a condus la desfacerea contractului de muncă. Conducerea Portului a invocat faptul că Tănase și-a pierdut funcția după ce compania a fost înștiințată că este beneficiarul unei pensii militare, încă din noiembrie 2017. Culmea, conducerea Portului a fost informată de acest aspect după doi ani de zile de la emiterea deciziei de pensionare. În realitate, i se pregătea drumul lui Goidea. Ulterior, a ajuns director general și a  stat pe funcție pana în 2022, când a fost înlocuit de Florin Vizan, revenind, astfel, pe poziția de director adjunct. Anul trecut, i-a suflat funcția lui Daniel Georgescu, fostul șef al Canalele Navigabile, cel din urmă demisionând, chipurile, din motive personale. Deși, în realitate, i se pregătea, din nou, drumul lui Goidea. Nu știm cât timp va rămâne pe poziție, însă având în vedere că urmează, la finele anului, să se schimbe Guvernul, după alegeri, e puțin probabil ca Goidea să rămâne pe poziții, după această dată.

De la PMP a migrat... acolo unde e rost de ciolan

Așa cum arătam și mai sus, Florin Goidea a fost consilier PMP, însă a demisionat înainte de a finaliza mandatul de consilier, pentru a deveni director adjunct al CN APM Constanța. Astăzi îl regăsim alături de echipa PNL, urmând, cel mai probabil, să ajungă administrator public al județului Constanța, dacă Florin Mitroi va câștiga președinția Consiliului Județean Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un articol despre Dugăiașu cu furăciuniile de la APC când faceți?
0
2
Goidaeste sageata militienilor.face bani pentru ei cum facea cand naviga si dadea informari la Securitate. O lepra.
2
4
Vultur pitic si plesuv, ahtiat dupa bani si faima. Nu-l mai cresteti atat, habar nu are de nimic. Un lacom si nemernic
6
4
Sunteti niste frustrati obosiți. Cu acest om chiar se poate discuta omenește. Pe unde a fost a făcut treabă bună și a lăsat loc de bună ziua. Spre deosebire de alții în urma cărora se dă cu tamaie
6
7
UN OM EXCEPTIONAL SI UN BUN MANAGER
7
8
Singurul director care a adus bani si plus valoare prin felul cum a manageriat activitatea economica in port in 2021/2022. Singurul director cu studii in domeniul maritim.Asa,sa barfim pe margini e simplu dar hai sa vedem rezultate si realizari!
11
5
Un agramat, ajuns pe functii inalte pe pupat in fund! Zero calitati! Te intrebi cum de asemenea oameni au stat pe langa Corneliu Idu, sau si lui ii placeau acesti sufleori la epoleti!
7
8
Un mos care umbla numai dupa fuste tinere…baga multi bani in amante…
8
11

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364