REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
22.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Dacia a dat o nouă lovitură pe piața auto din Germania

Dacia a dat o nouă lovitură pe piața auto din Germania

Deria ISLEAM 24 august 2024 | 10:15 864

Dacia a dat o nouă lovitură pe piața auto din Germania. Se pare că noul model a reușit să cucerească străzile într-un timp foarte scurt. O mulțime de oameni optează pentru el, iar asta o confirmă chiar cifrele.

Dacia a dat o noua lovitura pe piata auto din Germania

Dacia a dat o nouă lovitură pe piața auto din Germania

Cele mai nou modele de la Dacia au devenit din ce în ce mai apreciate, nu doar în România, ci și în Europa. Cele mai recente cifre arată că tot mai multe persoane aleg să achiziționeze o astfel de mașină.

Revenind la situația din Europa, Dacia a dat o nouă lovitură pe piața auto din Germania. Deși vânzările de automobile din această țară au scăzut în luna iulie, se pare că Dacia și-a păstrat într-o oarecare măsură poziția și mai mult de atât, a avansat.

Astfel, Dacia rămâne a treia marcă de import, după cum relatează cei de la Profit. De altfel, tot marca Dacia este cea care a reușit să se numere printre puținele mărci cu creștere în luna iulie.

Modelul prin care Dacia a dat o nouă lovitură pe piața auto din Germania este chiar noul Duster. A existat însă un interes mare și pentru Sandero, dar și Jogger. Iar cifrele vorbesc de la sine.

Câte vehicule Dacia au fost înmatriculate în Germania

Astfel, volumul înmatriculat de Dacia în Germania în luna iulie a fost de peste 6.000 de vehicule. Iar cifra înseamnă un procent cu 8,2% mai mare față de cel din aceeași lună a anului trecut.

Având în vedere noile cifre, se pare că Dacia continuă să își păstreze poziția pe cea mai mare piață din Europa. Numărul înmatriculărilor pentru Duster 3 este într-o continuă creștere. Cine a depășit Dacia?

Sursa citată scrie că după volumul vândut, Dacia a fost depășită doar de grupurile VW, Mercedes și BMW. De asemenea, un interes mare a fost și pentru Ford, Hyundai și Toyota. Pe de altă parte, lucrurile par să evolueze în sens pozitiv, conform fanatik.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dacia egal tigaie făcută din plastic reciclat
2
7
Minciună. Dacă vreți mașină care să consume puțin și să fie și frumoasă luativa Opel
2
8

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365