REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Dacian Cioloş confirmă zvonurile: Sora este angajată la un serviciu secret

Dacian Cioloş confirmă zvonurile: Sora este angajată la un serviciu secret

Replica API 21 ianuarie 2019 | 03:20 628

Dacian Ciolos

După scandalul înfiinţării patidului său de către fiul şi sora unui fost securist, Dacian Cioloş confirmă zvonurile în privinţa propriei familii. Într-un interviu pentru pressone.ro, fostul premier a recunoscut că tatăl său a fost angajat al Ministerului de Interne, iar sora sa lucrează pentru Direcţia Generală de Protecţie Internă, fosta unitate "Doi și-un sfert", serviciul secret al MAI, în județul Sălaj.

"Da. Dar astea sunt lucruri verificabile. Și nu văd de unde ideea de zvonuri. La fel, dacă cineva vrea mă analizeze pe mine, îl rog să îmi analizeze activitatea, și nu altceva.

Să mă judece pentru ceea ce fac eu, pentru ceea ce spun eu și pentru ceea ce reprezint. Altfel, societatea românească nu va ieşi din tendința de a arunca suspiciune pe orice proiect care se întremează.

E foarte curios! Tatăl meu e decedat de 20 de ani. Eu ocup responsabilități publice de mulți ani. N-a deranjat pe nimeni, nici o clipă, și n-a fost nici o problemă când am obținut rezultate bune la Ministerul Agriculturii sau când am fost nominalizat comisar european și am obținut anumite lucruri pentru România.

Atunci n-a deranjat pe nimeni! Acuma se încearcă să se arunce cu noroi, ca să se inducă tot felul de suspiciuni pentru lucruri firești, pentru lucruri normale într-o societate de oameni normali", a declarat Cioloş.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciolos este un om de mare valoare, este un fost premier, comisar UE, cu multe calitati: respect,cultura, educatie, principii,...etc., incomparabil cu tantita de Videle, marioneta lui Dragnea, care abia citeste dupa niste hartii.... si pe alea, le incurca !? Oricum este cu ZECE CLASE peste DRACnea sau tariceanu care in afara de legi ca sa-I scape de puscarie nimic n-au in cap! Faceti CIRC pe banii si rabdarea poporului.Cat va mai suportam ?!
5
0
Asta e demn de PSD.
0
8
Ciolos a fost apreciat in functia de comisar european. Acum unii il denigreaza. Este si asta o strategie a psd-lui sau a celor care il vor iar pe Iohanis.
6
0
Sa-si caute serviciu...
0
7
imi place cum zici ADEPTI, deci zici ca Ciolos are din ce in ce mai multi adepti? mai kkatule, pai confunzi poporul asta cu organizatia misa? adepti sunt numai la misa............... hai sictir, sa ma pis in gura ta, asa cum se tot pisa bivolaru si multi altii, i-ai baut pisatul lui ciolos de aia vorbesti asa
2
8
Du-te ba cu manipularea ta, tradatorul asta presedinte ? Face partide toata ziua, mai bine ar cauta de munca.
4
7
Strategia e clara. Cat timp vor fi candidate la presedentie de teapa lui Ciolos,Iohannis e sigur ca va castiga,pe principiul alegem pe cel mai putin de rahat dintre rahati. Cum oameni de adevarata vaolare pentru Romania si romani inca nu avem in aceasta cursa,ne vom continua tarasul prin zoaie si rusine ca pana acum.
3
7
Toata media si presa aservita lu DRACnea si psd-ului, aici intra si Replica de fata care cu sarg observam cum se zbate sa sustina coalita psd-Alde, fac pe draku-n in patru sa-l faulteze pe Ciolos care tot creste in sondaje. Vedem si la latrinele lui voiculescu, lu ghita cum toti formatorii de opinie dau in Ciolos poate, poate sa-l scada in sondaje si in increderea cetatenilor. Reactia va fi una pe dos, normala: Dacian Ciolos are din ce in ce mai multi adepti si creste in sondaje ceea ce nu putem spune de coalitia HOTILOR PENALI PSD-ALDE.
10
6
Du te la dracu de bubos ai adus monsanto si alte dracii ordinarule !Sictiri !
7
7
ciolanus si nevasta-sa frantuzoaica sunt membri misa, au beut pisatul lui bivolaru, asta sa fie presedinte?
6
9
Securist ce vrea sa incurce jocurile la alegerile prezidentiale.
4
8
Dute ma pruncut cacacios si vezi de lungu nasului ,lepra.
4
10
Radar Passat alb neinscriptionat, fara nr de MAI la Kogalniceanu, Ovidiu, Crucea. Sper sa citeasca cat mai multi comentariile ca sa pierdeti de o mie de ori mai multe amenzi , decat cea pe care mi-ati dat-o, ...daca va place sa stati in masini d-astea ascunse. Nu v-a invatat nimeni de avertisment? Pandari nesimtiti.
8
2
..nu te voteaza nimeni.Asta e ca militianul soric care zicea : ,,si ce daca ...cutare...a dat bani cu camata!!! Ce rau a facut ca a dat bani cu camata!!!" La fel si ciolos : ce daca e sora-sa la butoane si timpane si afla ceea ce altii nu pot afla despre adversarii politici.Solutia : ciolos in politica,demisia sora-sa. Sau ciolos fara politica si sora-sa la butoane in continuare.
22
15

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016