REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Dakota Johnson a suferit un accident vestimentar pe covorul roșu

Dakota Johnson a suferit un accident vestimentar pe covorul roșu

A.F. 13 iunie 2024 | 00:00 269

Dakota Johnson (34 de ani) a întors toate privirile pe covorul roșu, luni seară. Prezentă la premiera noului ei film „Daddio” de la Festivalul de Film Tribeca, actrița americană a venit îmbrăcată într-o rochie transparentă de culoare albastră. Ținuta din voal i-a lăsat la vedere lenjeria intimă și le-a oferit fotografilor ocazia să o pozeze din toate unghiurile. La un moment dat, vântul i-a cam creat probleme focoasei șatene, care a trebuit să își țină în frâu rochia sexy. La acest eveniment, vedeta și lăsat părul lung să cadă natural pe spate, iar machiajul a fost unul discret.

Dakota Johnson a suferit un accident vestimentar pe covorul rosuDakota Johnson, foto: Profimedia

Drept accesorii, actrița a optat pentru un lanț lung de culoare verde și o pereche de cercei aurii. Dakota Johnson, care are o avere de 5 milioane de dolari, este într-o relație cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin (47 de ani). Cei doi și-ai început povestea de iubire în 2017, după ce cântărețul a divorțat de Gwyneth Paltrow (51 de ani).

Dakota Johnson a suferit un accident vestimentar pe covorul rosufoto: Profimedia

Cum se menține în formă Dakota Johnson

Stilul de viață al actriței este foarte disciplinat. „Mă antrenez cinci zile pe săptămână”, a declarat Dakota Johnson în trecut, pentru Wall Street Journal. Îi place să facă yoga și pilates cel mai mult, însă se antrenează și cu greutăți. Această dedicare pentru fitness nu se referă doar la menținerea fizicului ei; este o parte crucială a strategiei ei generale de sănătate. Pentru rolul ei din „Persuasion”, antrenamentele vedetei au fost special adaptate, cu sesiuni de 80 de minute concentrate pe forță și rezistență. Aceste antrenamente au inclus o varietate de exerciții care vizează diferite părți ale corpului, asigurând o abordare cuprinzătoare de fitness.

Dieta, desigur, joacă un rol important în viața lui Johnson. Deși a mărturisit că nu ține neapărat un regim strict, Dakota sare de cele mai multe ori peste micul dejun. Dimineața, bea cafea sau lapte de ovăz. La prânz, consumă orez brun sau quinoa, și proteine slabe, cum ar fi pieptul de pui la grătar sau somonul. Alteori, mănâncă o salată. La cină, Dakota Johnson preferă legumele fierte sau coapte cu pește sau pui, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016