REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Dan Barna a învăţat din episodul Ienei - S-a întâlnit cu Florin Piersic şi NU i-a dat autograf, ci i-a cerut

Dan Barna a învăţat din episodul Ienei - S-a întâlnit cu Florin Piersic şi NU i-a dat autograf, ci i-a cerut

Replica API 18 noiembrie 2019 | 01:57 617

sursa foto: Facebook

După ce a devenit ţinta ironiilor în mediul online pentru că i-a dat un autograf fostului mare antrenor Emeric Ienei, preşedintele USR arată că şi-a învăţat lecţia. Dan Barna s-a întâlnit la aeroport cu actorul Florin Piersic, însă de această dată nu a dat autograf, ci a cerut, scrie stiripesurse.ro

"Întâmplare de sâmbătă

Acum, că am ieșit din logica de campanie, am din nou ocazia să mă bucur fără grijă de întâmplările simpatice ale câte unei zile.

Am avut bucuria să îl întâlnesc în aeroport în Cluj pe Florin Piersic. Nu ne cunoșteam, dar toate întâmplările ultimelor luni l-au făcut să-mi vorbească, cu căldura și energia lui inegalabile despre încredere, despre viitor și despre mult suflet.

A fost un autentic sentiment de bine, pentru care i-am mulțumit și da, chiar i-am cerut un autograf pe agendă", scrie Barna pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poate ai dreptate, dar sigur nu la Barna
1
1
Voi presa numai de bascalie sunteti buni! L-ati tavalit pe Barna exact in buza campaniei, si degeaba! Baiatul asta nu a facut NIMIC ilegal, nu a furat NIMIC doar ca le statea HOTILOR in gat! Acum ca a revenit USL este bine? Nu mai spuneti nimic??!!! Voi distrugeti democratia si statul de drept, voi sustineti HOTII si coruptii! Media si Tv conduse de hoti!
3
3
Cat e de mare atat e de-nalt!
3
1
Nu urlau useristii ca schimba PSD legile justitiei perfecte si acum tot ei zic ca DNA i-au facut dosar pe naspa lui habrna, cata ipocrizie la o mare parte din populatie. Doamne ajuta.
9
1
Mai usor cu eticheta de corupt la Barna. Sa nu uitam ca aceasta eticheta a aparut in campania electorala. De ce? Hai ca i simplu. Daca Barna intra in turul 2 KWJ nu mai prindea al doilea mandat pentru ca PSD istii votau cu el. KWJ ramanea cu maxim 40 procente. Asa ca i a inventat DNA un dosar la comanda KWJ. DNA se implica n politica. Clar.
4
8
Barna lasa pozele da banii inapoi coruptule. Hai cu bani europeni ciorditi din proiecte. Usr o sleata de hoti care vor sa ciordeasca, de asta vor la guvernare
10
2
Sigur ca vor fi foarte multi care ii vor da ce cere! Nici nu isi imagineaza Barna!
6
2
nu ai terminat fraza, a cerut ... ce? la cum il stim noi pe barna ne inchipuim cam ce ar putea sa ceara
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016