REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Dan Barna sare în apărarea lui Ghinea: 'Susţin pariul şi provocarea pe care i-a adresat-o lui Ciolacu'

Dan Barna sare în apărarea lui Ghinea: 'Susţin pariul şi provocarea pe care i-a adresat-o lui Ciolacu'

Replica API 12 iunie 2021 | 21:38 1022

Vicepremierul Dan Barna, copreşedinte USR PLUS, a declarat, vineri, la Sibiu, că ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) Cristian Ghinea este un om "foarte vertical", iar gestul său de a lucra cu demisia pe masă în legătură cu aprobarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) este unul "demn", scrie stripesurse.ro

"Cristian Ghinea este un om foarte vertical, şi evident că îi susţin acest punct de vedere, cum susţin şi pariul şi provocarea pe care i-a adresat-o domnului Ciolacu (n.r. Marcel Ciolacu, preşedintele PSD). Dacă PNRR va fi respins de Comisia Europeană, Cristian Ghinea şi-a pus mandatul pe masă. E corect, e logic, e demn, dar la fel şi domnul Ciolacu, care aruncă în derizoriu cu iresponsabilitate cel mai important program pentru România să îşi pună mandatul pe masă, dacă Comisia Europeană va aproba acest program şi România va intra în etapa de dezvoltare care înţeleg că îl amărăşte teribil pe liderul PSD", a spus Barna într-o declaraţie de presă, conform AGERPRES.

Ministrul Cristian Ghinea a arătat că PNRR este un exerciţiu unic pentru că toate detaliile trebuie stabilite înainte de începere - spre deosebire de fondurile europene clasice, unde se decid doar alocările înainte şi proiectele concrete se fac ulterior.

"Ciolacu, hai să discutăm cu demisia pe masă! Factual, situaţia e clară şi este descrisă în disclaimerul la tabelele trimise de Comisia Europeană publicate de PSD cu mare tam-tam: sunt întrebări puse de Comisia Europeană legate de procedura de costing. Am spus în mai multe rânduri că PNRR este un exerciţiu unic pentru că toate detaliile trebuie stabilite înainte de începere - spre deosebire de fondurile europene clasice, unde se decid doar alocările înainte şi proiectele concrete se fac ulterior", a scris ministrul, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astia de la USR sunt cretini cu acte in regula
4
1
Baiatul asta sustine toti incompetentii din gasca votata gresit de noi. Mincinosi.
9
1
Normal ca sustine...vrea sa scape de ghinea
10
0
Numai incompetenti in partidul asta de cacat a lui barna hotul hotilor
12
1
Tocilarul asta incompetent trebuie sa dispara
14
1
si eu sustin pariul ca ajungi langa Dragniiia!
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510